TERRASSEBYGNINGER

23 1
Terrassekonstruksjoner / sommerhager

Hvis du ønsker å bygge en terrasse eller vinterhage til huset ditt, er RAPDACH det perfekte valget. En slik investering vil sette en ramme rundt bygningens funksjonelle og estetiske kvaliteter, samtidig som den gir full beskyttelse mot ugunstige værforhold. Bruken av tak- og veggglass i skyvesystemet gjør det laminerte og herdede glasset som brukes i våre konstruksjoner sterkt og sikkert, og selve aluminiumsbygget robust og motstandsdyktig mot skader. En lukket terrasse integrerer en bygning perfekt med de naturlige omgivelsene, og fungerer som et sted for hvile eller rekreasjon i offentlige bygninger, eller potensielt som en kafé- eller restauranthage. Våre produkter er den perfekte løsningen for å utvide avslapningsområdet i hagen og nyte de naturlige omgivelsene utendørs.

Bekledning av polykarbonat

Hvis du er på utkikk etter en måte å beskytte terrassen din mot solen på, er en innhegning av polykarbonat en god løsning. Det er lett og gjennomsiktig, men likevel svært slitesterkt. Vi kan velge mellom et stort utvalg av farger på panelene og belegge dem med passende emulsjon for å skape en struktur som beskytter terrassen mot for mye sollys. Vi kan trygt installere denne løsningen både på veggene og på taket. Ta en titt på våre andre tilbud på terrassetak.

scena02 cam1 garden
58
Terrasseinnhegninger i glass

Glasskonstruksjoner er svært populære, og det med god grunn. Ikke bare gir de eiendommen vår en følelse av prestisje og verdi, men de forbedrer også hagens design. De er perfekte både til litt eldre bygninger og til mer modernistisk design. I en slik struktur kan vi trygt dyrke krevende planter. Takket være den konstante tilgangen til sollys trenger plantene bare å vannes for å få full glede av avlingen. Dessverre er en slik struktur ikke like enkel å installere som en polykarbonatstruktur. Glassrutene må være tykke nok til å gjøre hele innhegningen stabil og sikker, og i tillegg må glasset være motstandsdyktig mot skader. I tillegg er en slik konstruksjon mye tyngre enn en som er laget av polykarbonat, så rammen må være mer robust. Våre konstruksjoner gjør det også mulig å kombinere glass med polykarbonat.

Er uteplassinnhegninger i glass trygge?

Den moderne glassterrassen ser svært elegant ut, passer inn i alle huskropper, er allsidig og tidløs. Det skaper et integrert rom med omgivelsene og er perfekt som beskyttelse mot vind og regn. Det er utvilsomt en investering som vil vare i mange år. Dessuten ser slike bygninger også veldig bra ut i restauranthager og på kafeer! Til bygging av glassterrasser bruker vi 8, 10 og 12 mm tykt herdet sikkerhetsglass. Glass er et ganske tungt materiale og krever derfor en solid og svært sterk konstruksjon, noe det er verdt å huske på. Ikke fest glass på egen hånd! Det er tryggere å overlate dette arbeidet til kvalifiserte personer, de vil tilpasse konstruksjonen perfekt til dine behov.

57