Rekkverk i rustfritt stål

Rekkverk med horisontal fylling

Rekkverk med vertikal utfylling (vertikal)

Glassfylte rekkverk (glass)

Rekkverk med fylling av stålkabel (tau)

Rekkverk i galvanisert svart stål

6 4
Rekkverk i rustfritt stål

Hvis du er på utkikk etter rekkverk som holder i mange år, er det verdt å velge rekkverk i rustfritt stål. INOX-rekkverk kan monteres både på innsiden og utsiden av en bygning. Navnet i seg selv indikerer at de er motstandsdyktige mot korrosjon, og takket være det høye krominnholdet er de svært holdbare. Hensiktsmessige produksjonsteknologier sørger for at stålet beholder sitt opprinnelige utseende gjennom årene. Stålrekkverk kan pulverlakkeres, og vi kan velge tekstur eller form. Slik beskyttelse av trapper, balkonger eller mellometasjer kan du enkelt montere selv, basert på instruksjonene vi gir på nettstedet vårt. Vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med stål- og glassrekkverkene vi tilbyr.

Typer av stålrekkverk

Vi tilbyr rekkverk som, basert på type fylling, er delt inn i følgende:

-Rekkverk med vertikal fylling – det mest populære, der det mellom stolpene er vertikalt plasserte trinn i passende avstand fra hverandre, ofte brukt i hus der det er barn, fordi de forhindrer klatring på dem.

Horisontalt fylt rekkverk – det er horisontalt plasserte trinn mellom stolpene, noe som optisk sett utvider det aktuelle rekkverket og får det til å virke lavere enn det egentlig er.

Glassfylte rekkverk – mellom stolpene er det plassert herdet glass i den valgte fargen. Dette velges oftest i moderne design.

-Rekkverk med ståltrådfylling – det er ståltråder mellom stolpene. En type rekkverk man ofte finner i kystbyer.

Ståltypene som brukes i våre design er AISI 304 – standard rustfritt stål eller AISI 316 – syrefast rustfritt stål. Kunden kan velge mellom runde eller firkantede stolper og velge overflatebehandling:

-Børsting,
-Sliping (sateng),
-polering (polering).

67191098 2676512375716753 1813038521800196096 n e1674164765719
280638464 491008049464578 5504207300240282318 n
Sikkerhet for rekkverk i rustfritt stål

Et rekkverk i rustfritt stål fra INOX er først og fremst noe som ivaretar sikkerheten til alle husstandens medlemmer. En balkong, terrasse eller trapp med et rekkverk i stål gir trygghet. Derfor er det viktig at konstruksjonen er robust og slitesterk, laget av materialer av god kvalitet som ikke tar skade av dårlig vær, trykk eller mekaniske skader. Og det er nettopp det rekkverk fra Rapdach er. Og vår erfaring i bransjen er din garanti for høyeste kvalitet og trygghet for at bestillingen din blir utført med største omhu. Våre rekkverk er laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet. Det er verdt å huske på å vedlikeholde rekkverket slik at det tjener oss så lenge som mulig. I butikken vår finner du de riktige preparatene for vedlikehold av stål, og i bloggen kan du lese om hvordan du profesjonelt tar vare på rekkverk i rustfritt stål.

Balkongrekkverk i rustfritt stål

Balkongrekkverk er en svært viktig prikken over i-en. Et hus med et riktig valgt balkongrekkverk får et helhetlig uttrykk. Ved å velge riktig design og materiale kan vi gjøre balkongrekkverkene i huset vårt ikke bare beskyttende, men også dekorative. Når de er riktig valgt og laget av førsteklasses materialer, blir de ikke bare pene, men også funksjonelle, holdbare og trygge. Rustfritt stål kjennetegnes av høy motstandsdyktighet mot vær og vind, lang levetid og lite behov for hyppig vedlikehold. Derfor brukes INOX-rekkverk også ofte på utsiden av hus, kontorbygg og offentlige bygninger.

3

Våre prosjekter