Glassrekkverk på spir

Glassrekkverk på tappekraner

Glassrekkverk på spigot er ideelle både utendørs og innendørs. Spigots er korte stolper i rustfritt stål som brukes til å holde glass. De egner seg godt som beskyttelse for mezzaniner, terrasser eller balkonger. Vi bruker herdet og laminert glass til rekkverk på spigots. Vi tilbyr både firkantede og runde tapper. Vi kan montere dem fra toppen og på siden av balkongen eller mesaninen.

Glassrekkverk på tappekraner

Et komplett glassrekkverk montert på balkonger, terrasser og mesaniner ved hjelp av RAPDACH SPIGOT-monteringselementer er det ideelle valget for moderne interiør som krever stilige løsninger. Denne modellen vil se moderne og minimalistisk ut både i og utenfor huset, i trappeoppganger og i offentlige bygninger, kontorbygg og boligblokker. For de som ønsker å beholde litt intimitet på balkongen, tilbyr vi melkeaktig glass eller, på forespørsel, farget i ulike farger med en matt film. Som produsent lager vi konstruksjoner som passer til de mest forskjellige stiler og former, og når det gjelder rekkverk, kan vi gjøre nesten hva som helst.

5 4

Typer av tappekraner

Ved å velge denne monteringen får vi et rammeløst rekkverk som støttes av delikate systembraketter, og takket være glassrutene får vi en optisk forstørrelse av selv et lite rom. Et karakteristisk trekk ved dette beslaget er at man kan montere glass uten å måtte lage hull i det. Vertikale stolper holder glassplaten mellom panelene. Spigot monteres direkte på underlaget ved hjelp av kjemiske ankere. De er laget av rustfritt stål eller syrefast stål. Denne typen feste fungerer godt utendørs takket være korrosjonshindrende egenskaper. Du kan velge mellom runde eller firkantede tapper i polert eller satinert utførelse. Alle typer beslag kan lakkeres i alle RAL-farger for å skape ditt eget unike helglassrekkverk.

2 1

Glass på tappekraner

Tego typu balustrady są niezwykle efektowne i designerskie. Optycznie powiększają nie tylko przestrzeń użytkową balkonu, ale i wnętrza w domu. Pozwalają też na nieograniczony dostęp światła słonecznego, dzięki czemu pomieszczenie wydaje się optycznie większe i bardziej efektywne. Do montażu balustrady używamy szkła hartowanego i klejonego, które jest bezpieczne i odporne na uderzenia. Możliwe jest wybranie koloru szkła i stopień jego zaciemnienia. Nasz towar posiada wszystkie niezbędne Atesty i Certyfikaty wymagane na terenie UE.

Balustrada na kwadratowych spigotach z porecza drewniana

Montering av rekkverk ved hjelp av Spigots

Det første trinnet ved montering av et rekkverk bør være å planlegge utformingen av hele konstruksjonen. Vi monterer brakettene på underlaget ovenfra eller fra siden. Vi bruker egnede ekspansjonsfuger eller skruer for å feste brakettene. Det er ikke nødvendig å lage spesielle hull i glassplaten for holderne, ettersom tappen holder glasset mellom panelene. Dette skaper en rammeløs rekkverkseffekt som visuelt forstørrer og lyser opp rommet. Når du kjøper et rekkverk, er det verdt å huske på høyden. I henhold til forskriftene skal det ikke være mindre enn 1,1 m, målt fra gulvnivå til rekkverk, og 0,9 m er tillatt for eneboliger. Det er viktig å tilpasse det til det aktuelle rommet og beboernes høyde.

Våre prosjekter