Fasadesystemer

MC WALL fasadesystemer

Med MC Wall-systemet tilbyr vi en moderne løsning for fasadekonstruksjoner.
Systemet er designet for komplekse og enkle former og er basert på fasadekonstruksjonene MC Passive, MC Passive+, MC Glass og MC Fire.
MC Wall tilbyr et bredt spekter av installasjonsmuligheter, inkludert parallellvinduer (MC PW) og takvinduer (MC RW). Den visuelle bredden på sprossene er 55 mm.
Ringmuren består av vertikale sprosser og horisontale sprosser som er forbundet med hverandre ved hjelp av rustfrie stålbolter. 2 festeanordninger i rustfritt stål med 6 stk. per knutepunkt sikrer en svært høy bæreevne for sprosse-sprosseforbindelsen, både i vindtrykksplanet og i fyllingens belastningsplan, noe som ikke hindrer muligheten for å bruke tradisjonelle sprossebraketter eller feste dem kun med skruer fra forsiden. Et bredt utvalg av sprosser og sprosser er tilgjengelig avhengig av de statiske kravene, mens isolatorer kan bygges i henhold til tykkelsen på fyllingen.

MC Wall brosjyre

9 1

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁGŁĘBOKOŚĆ SŁUPKÓWGŁĘBOKOŚĆ RYGLIGRUBOŚĆ WYPEŁNIENIASZTYWNOŚĆ SŁUPÓWSZTYWNOŚĆ RYGLIAKUSTYKA
MC WALLaluminium10 - 326 mm10 - 294 mm0 - 89 mm10.2 - 4092 cm47 - 1831.1 cm445 (-2, -5) dB
21 1
1 2

Fasadesystemer MC Passiv +

MC Passive + er et moderne stolpe- og sprossesystem for utforming av gardinvegger i enkle og komplekse former med de beste varmeisolasjonsegenskapene.

Det er MC Walls grunnkonstruksjon, men med økt varmeisolasjon ved bruk av en ny isolator laget av innovative materialer, noe som gir en enda bedre varmetransmisjonskoeffisient – Uf fra 0,6 W/m2K.

Produktet har en av de høyeste tekniske ytelsene blant fasadesystemene i aluminium som er tilgjengelige på markedet, og oppfyller behovene til energieffektive og passive bygg.

Visuell sprossebredde: 55 mm. Bredt utvalg av sprosser og sprosser tilgjengelig for å dekke statiske behov. Stort utvalg av dekorlister som gir fasaden et moderne og individuelt utseende! Profilene kan bøyes i begge plan og pulverlakkeres i henhold til RAL-paletten.

MC PASSIV BROSJYRE+

1 6
2 4

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁGŁĘBOKOŚĆ SŁUPKÓWGŁĘBOKOŚĆ RYGLIGRUBOŚĆ WYPEŁNIENIASZTYWNOŚĆ SŁUPKÓWSZTYWNOŚĆ RYGLIAKUSTYKA
MCP+aluminium10 - 326 mm10 - 294 mm25 - 79 mm10.2 - 4092 cm47 - 1831.1 cm445 (-2, -5) dB

MC GLASS fasadesystemer

Hos MC Glass mener vi at glassfasader skal være like enkle å montere som de er å se på. Derfor har vi utviklet ringmursystemet MC Glass. Det er et halvstrukturert fasadesystem som skaper en flat overflate uten synlige aluminiumsprofiler fra utsiden. MC Glass ringmursystem har ingen utvendige aluminiumselementer; fra utsiden er det bare glassfyllingen som er synlig, adskilt av spalter laget av strukturell silikon. Det er støpt inn spesielle lommer og renner i glasspakkene, der monteringsplatene settes inn og festes til ringmursrammen.
Den visuelle bredden på sprossene er 55 millimeter. Et bredt utvalg av sprosser og sprosser er tilgjengelig for å dekke statiske behov.
MC Glass har svært gode varmeisolasjonsegenskaper (UF fra 0,66 W/2k) takket være bruken av innovative isolasjonsmaterialer..

MC GLASS BROSJYRE

2 2
4 8
5 5

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁGŁĘBOKOŚĆ SŁUPKÓWGŁĘBOKOŚĆ RYGLIGRUBOŚĆ WYPEŁNIENIASZTYWNOŚĆ SŁUPKÓWSZTYWNOŚĆ RYGLI
MC GLASSaluminium10 - 326 mm10 - 294 mm30 - 89 mm10.2 - 4092 cm47 - 1831.1 cm4
2 2

Modulær fasade

Fasadesystemer designet for vertikale utvendige fasader med økt varmeisolasjon. Består av prefabrikkerte segmenter i form av rammer laget av aluminiumprofiler med glassfylling (eller annet materiale) og monteres på stedet med tetting av skjøtene med passende EPDM-pakninger.

Segmentene kan lages som enkle eller doble (med midtstolpe) – ved å redusere antall segmenter reduseres den totale monteringstiden. Systemet gjør det mulig å montere solskjermingssystemer som persienner og skodder dypt inne i fasadeprofilene. For å øke styrken på profilene kan man forsterke dem ved å sette inn flate stenger og profiler av aluminium eller stål i profilkamrene, som er dimensjonert for bruk av vanlige standardprofiler. Høye tetthetsparametere oppnås takket være EPDM-pakninger; innvendige pakninger ved glassene (velges i henhold til glasstabellen); ekspansjonspakninger ved skjøtene danner 4 tetningsbarrierer. Høy varmeisolasjon sikres med 42 mm lange termiske separatorer av polyamid (eller Noril) i profilene; mellomrommet mellom profilene.

BROSJYRE OM MODULÆRE FASADER

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁSZEROKOŚĆ WIDOCZNA PROFILISZEROKOŚĆ PROFILI ŚRODKOWYCHSZEROKOŚĆ SPECJALNEGO PROFILU RYGLAGRUBOŚĆ SZKLENIAIZOLACJA TERMICZNA UF
MSaluminium75 mm (po montażu) dla profili pionowych 85 mm (po montażu) dla profili poziomych75 mm55 mm6 - 60 mmod 1.09 W/m2K
sytemy fasadowe

Fasadesystemer MC PW PARALLELLELVINDUET

MC PW-vinduet er et fasadevindu som brukes der det er nødvendig å opprettholde et elegant og enhetlig utseende på helglassfasaden. Det er laget i et trekammersystem og kan brukes med ekstra isolasjonselementer.
MC PW-systemet har tre tetningsnivåer – utvendig, sentral og innvendig – noe som gjør at konstruksjonen har høye tetthetsparametere. Rammen er skjult i vindusrammen – rammen er usynlig fra innsiden.
Mulighet for glass med to-kammerpakke – glass med glasslister montert fra utsiden; listene klikkes og skrues i tillegg fast i det utvendige kammeret på rammen. Rammen skyves utover ved hjelp av en spesialdesignet saks; utformingen og antallet sakser avhenger av størrelsen på vindusrammen og glassets vekt; saksen gjør det mulig å bruke konvoluttbeslag og låsepunkter som passer til størrelsen, noe som påvirker tettheten til vindusåpningen.
Manuell åpning ved hjelp av to motstående håndtak eller elektrisk åpning ved hjelp av spesialtilpassede aktuatorer. MC PW er en vindustype som gir optimal ventilasjon av rommet. Ettersom vindusrammen stikker utover, strømmer luften fritt i begge retninger: innover og utover. Denne løsningen er optimal for luftsirkulasjonen og gir bedre komfort enn tradisjonelle vinduer.
Det er også mulig å utforme MC PW-vinduene som vippevinduer, som lener seg utover i bunnen. En slik løsning gjør det mulig å opprettholde en enhetlig karakter når vinduet er åpent, mens det skaper en spennende arkitektonisk effekt når det beveges bort fra fasaden.

MC PARALLELLVINDU BROSJYRE

3 2
9 2

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁGŁĘBOKOŚĆ OŚCIEŻNICYGŁĘBOKOŚĆ SKRZYDŁAGRUBOŚĆ SZKLENIATYPY OKIENTYP SZKLENIA
MC PWaluminium/poliamid117 mm98 - 115.3 mm24 - 49 mmrównolegle-odstawne / wychylnystruktura, listwa szkląca
15

MC RW takvindu

Visste du at takvinduet MC RW er en løsning basert på MC WALL-systemet?
MC RW-konstruksjonen er designet for ventilasjonsluker. Denne vindustypen er beregnet for montering på tak med helninger fra 5° til 75°. Takvinduet MC RW er utstyrt med et effektivt drenerings- og ventilasjonssystem som er koblet til sprossesystemet i MC WALL-systemet, og hengslene er skjult inne i profilene for å beskytte mot vær og vind.
MC RW-designet er tilpasset et bredt spekter av lukkere som brukes på markedet.

Vindusdimensjoner i de testede konstruksjonene:

  • 2120 x 1120 mm – maksimalt totalt glassareal er 1,9 m2 (med denne dimensjonen er det mulig å bruke glass i konstruksjon 6 ESG/16/442).
  • 1970 x 2070 mm – maksimalt totalt glassareal er 3,48 m2.

Vinduets vekt begrenses av de tekniske parametrene til åpningsmekanismene og hengslene som brukes, og kan være opptil 150 kg.
MC RW-designet er tilpasset et bredt utvalg av dørlukkere på markedet. Trekammersystemet er varmeisolert, noe som gjør det mulig å bruke ekstra isolasjonselementer for å øke varmeisolasjonen i konstruksjonen.

MC RW FLYER

44

Produktspesifikasjoner

SPECYFIKACJAMATERIAŁGŁĘBOKOŚĆ OŚCIEŻNICYGŁEBOKOŚĆ SKRZYDŁAGRUBOŚĆ SZKLENIATYP OKIENTYP SZKLENIA
MC RWaluminium/poliamid87 mm81 mm28 - 46 mmokno dachowelistwa szkląca
45 1

SKYVESKODDER

Når du innreder hjemmet ditt, er det viktig å ta hensyn til alle elementene som gjør rommet unikt og funksjonelt. Ett av disse elementene er skyvepersienner.

Disse persiennene er et system av utvendige, bevegelige persienner som er designet for å holde solen ute. I tillegg til sin åpenbare funksjonalitet beriker disse persiennene også den visuelle effekten av strukturen vår. De ulike formene på lamellene og skinnestyrene i skyvepersiennesystemet gjør det mulig å designe og lage individuelle løsninger for praktisk talt alle typer fasader og deres krav.

Rammene og profilene til skyvegardinene er laget av aluminium. Profilene kan være faste eller bevegelige. Utvalget av materialer og former gjør det mulig å skape et design som passer enhver smak.

ULOTKA SKYVESKODDER

16
47

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁDOSTĘPNE WYMIARYKĄT NACHYLENIA
SLIDING SHUTTERSaluminium84 mm-
46
17

SOLBESKYTTELSE

Sun Protection er et solbeskyttelsessystem i aluminium som brukes på fasader, stolpe- og sprossevegger for å regulere lysinnslippet i interiøret og sikre høyere energieffektivitet i bygningen. Lamellene i Sun Protection-systemet er tilgjengelige i to former:
– med elliptisk tverrsnitt (tilgjengelige størrelser 100, 150, 158, 200, 250, 270, 300, 350)
– med rektangulært tverrsnitt (tilgjengelige dimensjoner 150, 200, 300).

Tilgjengelig i to varianter:
– faste braketter, med vinkler på 0, 14, 15, 30, 45, 60, 75
– bevegelige lameller med mulighet for jevn manuell styring eller bruk av aktuatorer i området 0o til 90o; systemet tillater også bruk av værautomatikk og intelligent systemstyring.

Utformingen av solbeskyttelseslamellsystemet gjør det mulig å montere perovskitt-solceller. Nettsystemet kan monteres både vertikalt og horisontalt, direkte på bygningens fasade. SUN PROTECTION gir mulighet for montering ikke bare på rette vegger, men også i fasadefolder.

Alle solskjermingselementene i aluminium er svært holdbare og motstandsdyktige mot ytre påvirkninger. Fasadesolskjermer endrer fasadens utseende og gir den en interessant og moderne karakter. De har et stort potensial for å skape et moderne og særegent uttrykk for bygningen.

Brosjyre om solbeskyttelse

49
48

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁDOSTĘPNE WYMIARYKĄT NACHYLENIA
Sun Protectionaluminium100, 150, 158, 200, 250, 270, 300, 350 mm0°, 14°, 15°, 30°, 45°, 60°, 75°