Glasstak på skinner

Glasstak på spiler

Et komplett glasstak på en aluminiumsprofil med LED-belysning passer perfekt til moderne offentlige bygninger, kontorbygg, hoteller og bolighus – glasstak er en svært moderne og elegant måte å bygge tak på. Slike tak er sterke, sikre, holdbare og derfor også enkle å montere. De kjennetegnes av materialer av høy kvalitet, presis utførelse og moderne design.
De er en praktisk, moderne og interessant detalj i inngangspartiet til hjemmet, kontoret eller butikken. Du vil sette mest pris på de positive egenskapene til glasstak om vinteren, på kalde og regnfulle dager, da de effektivt beskytter den som går inn i inngangspartiet.

Modern Glass Canopy and Entrance Roof
38

Modernitet, minimalisme, design

Det beste med baldakinene våre er at de er så allsidige. De kan brukes nesten hvor som helst: i et kontorbygg, på et kjøpesenter eller til og med hjemme hos deg selv. Og de ser flotte ut uansett hvor de står! De er enkle og klassiske, men også moderne og minimalistiske.

Vi elsker kombinasjonen av glass og stål fordi den er tidløs og alltid ser bra ut – selv om du har hatt kalesjen i mange år.

39

Glasstak i aluminiumsprofil

Har du noen gang drømt om et overbygg som ikke bare beskytter deg mot regn og snø, men som også ser vakkert og stilig ut?
Da har vi akkurat det du trenger: vårt glasstak i aluminiumsprofil. Med dette unike tilbehøret til enhver bygning kan du vise frem kreativiteten og stilen din. Taket er laget av aluminium, noe som gjør det både slitesterkt og lett – den perfekte kombinasjonen for en takmontering.
Og det beste av alt? Vi kan skreddersy glasstak til alle størrelser på bygninger – og hvis du er usikker på hvordan du skal montere det selv, kan vi hjelpe deg med det også!

40
41