Glassrekkverk på Rotulas

OTRZYMALIŚMY CERTYFIKAT ZŁOTEGO LIDERA AKTYWNOŚCI GOSPODARCZEJ! (1080×1520 px) (1520×1080 px) (1080×1080 px) (Post na Instagram (Portret)) (Post na Instagram (Kwadrat)) (2)

Rekkverk på rotorene

Helglassrekkverk montert på rotulas er en moderne løsning for rekkverk i herdet og smeltet glass. Rotulas er skruer som skrus fast i siden av trappen eller i gulvet på terrassen eller balkongen. De gir et svært moderne uttrykk og kan enkelt tilpasses alle typer konstruksjoner. Denne typen rekkverk monteres oftest i moderne, minimalistiske interiører. Rotulene har vanligvis et rundt tverrsnitt, men kan også fås i kvadratiske eller rektangulære versjoner. Rotorer i rustfritt stål er tilgjengelig som standard, med mulighet for pulverlakkering i alle RAL-farger. Spissbraketter har vanligvis en diameter på 30 til 60 mm og monteres vanligvis på siden av trappen ved hjelp av kjemiske ankere i passende størrelse.

Glassrekkverk på rottene

Plasseringen av festene velges individuelt i hvert enkelt tilfelle, avhengig av størrelsen og tykkelsen på glasset i rekkverket og typen underlag som hele konstruksjonen skal monteres på. Avhengig av om rekkverket har håndløper eller ikke, velges passende rotorer slik at helheten blir stabil og trygg for brukerne. Slike helglassrekkverk for trapper, balkonger eller mesaniner er svært populære på grunn av fordelene de har. Den første av disse kan være at det er enkelt å holde det rent. Glassets egenskaper gjør rekkverket motstandsdyktig mot riper, og smuss kan fjernes med en fuktig klut og et egnet middel. Vår spray, som ikke bare rengjør, men også konserverer glasset, er ideell til dette. En annen stor fordel er den optiske forstørrelsen av rommet og overføringen av sollys gjennom glasset. En annen fordel er den høye værbestandigheten. Uansett vær og vind vil glassrekkverkene dine alltid se bra ut.

1 5

Rotoravstanden kan være todelt. Den kan justeres ved å vri eller løsne de to elementene, og kan variere i bredde fra for eksempel 35 til 50 mm. Dette systemet gjør det enklere å montere rekkverket på ujevne underlag. Justeringen gjør det mulig å kompensere for ujevnheter i trappen og mindre ujevnheter i glasset som oppstår under herdingen. Et slikt system gjør det mulig å justere overkantene på glasset perfekt i forhold til hverandre. Avstandsstykket kan også være i ett stykke – ikke-justerbart. Den har ingen justering, så avstanden mellom glasset og bakken kan ikke endres.

16 1

Glassbarriere på rotorer

Glassrekkverk på rotuli kan monteres både innendørs og utendørs.. De er perfekte som en moderne løsning for å beskytte balkonger og terrasser i flermannsboliger og moderne offentlige bygninger. De kan tilpasses alle typer trapper, og bruken av ulike monteringsmønstre og glassfarger gir oss mange muligheter til å skape et rekkverk som passer perfekt til interiøret. Med rekkverk med et minimum av festeanordninger er det enkelt å fremheve trappens og hele rommets skjønnhet. På utvendige fasader gjør denne løsningen at vi ikke trenger å tilføre en annen farge og tekstur til hele komposisjonen. Fordi glass er nøytralt og passer perfekt sammen med en rekke ulike materialer, kan vi matche det med praktisk talt hvilken som helst tekstur og fargepalett.

240433477 879806789613449 4702435184536679411 n
56958837 1241242362700069 4928325043243500660 n

Glass på rotorer

Stabilt og slitesterkt glass er avgjørende når det gjelder denne typen rekkverk. Et helglassrekkverk bør være laget av herdet og smeltet glass, noe som gjør hele konstruksjonen trygg. Det er verdt å vite at herdet glass knuses i små biter når det knuses, mens smeltet glass knuses når det skades, men fragmentene blir liggende igjen på filmen. Det er også viktig å være oppmerksom på tykkelsen på glasset. Den bør tilpasses høyden, bredden og typen rekkverk. Det siste elementet er rekkverket, som gir stabilitet til hele konstruksjonen. Det er ikke nødvendig, men det er verdt å huske på. Vi tilbyr både klart og farget glass, slik at hver enkelt kunde kan finne et rekkverk som passer for ham eller henne. Hvis du er interessert i andre typer rekkverk, kan du ta en titt på vårt utvalg av rekkverk i glass og rustfritt stål.

VÅRE REALISERINGER