Skap i glass

Kabinett helt i glass

Hvis du er på utkikk etter en moderne og fasjonabel idé for utformingen av lokalene dine, er en innkapsling i helglass den ideelle løsningen. I dag kan ingen nye kontorer, kjøpesentre, hoteller eller andre offentlige bygninger klare seg uten dette alternativet. Årsaken er at en slik vegg forstørrer bygningen optisk og gir en overflod av naturlig lys på kontoret, i hyttene eller leilighetene.
Den mest verdsatte fordelen med en slik konstruksjon er muligheten for svært rask installasjon, noe som gjør at vi umiddelbart kan omorganisere interiøret. Oftest brukes skyve- eller foldesystemer til slike konstruksjoner. Slike løsninger gir mulighet for raskt og enkelt å skape et åpent rom, samtidig som det gir en følelse av komfort at vi er atskilt fra andre med en vegg.

8 1
11

Den mest verdsatte fordelen med denne typen konstruksjoner er at de kan monteres svært raskt, slik at vi raskt kan ommøblere interiøret. Oftest brukes skyve- eller foldesystemer til slike konstruksjoner. Slike løsninger gjør det mulig å raskt og enkelt skape et åpent rom, samtidig som det gir en behagelig følelse av at vi er atskilt fra andre med en vegg.

43
10

De vanligste bruksområdene

Glassvegger brukes oftest i byggingen av nye hovedkvarter for store selskaper. Hovedårsaken til denne løsningen er ønsket om å skape et konferanserom som gir kontoret vårt ekstra prestisje. Muligheten til å velge farge på glasset gjør det mulig å ha mange farger i rommet, og avhengig av fargen på glasset vil gjennomstrømningen av sollys endre seg – jo mer gjennomsiktig glasset er, desto mer sollys kommer inn i rommet.

Elementer for montering av en helglasskonstruksjon:

– Hengsler
– Glasskoblinger
– Låser
– Gulvlukkere
Og selvfølgelig glasset

9 1
Hengsel
Łącznik szkła
Kontakt i glass
11 2
Slott
12 4
Gulvlukker
Scianka szklana z drzwiami