Rekkverk med spalter i glass

Glassrekkverk på spiler

Designet for montering på balkonger, terrasser og trapper. Det er ingen stolper eller ekstra fester i denne typen konstruksjon, noe som gir den et designutseende. Rekkverk på skinne De velges vanligvis til moderne interiør og bygninger. I tillegg har aluminium svært gode korrosjonshindrende egenskaper. Derfor krever rekkverk i rustfritt stål av høy kvalitet nesten ikke vedlikehold og er ekstremt holdbare. Vi bruker herdet glass som er motstandsdyktig mot riper og hakk – i ulike fargevarianter: klart, melkeaktig, farget.

2 2
2 3

Selvbærende glassrekkverk

Designere og arkitekter bruker i stadig større grad selvbærende glassrekkverk i sine prosjekter. De sikrer full utnyttelse av det naturlige sollyset, ingen skyggelegging og en unik forbindelse mellom oppholdsrommet og landskapet. Glassets letthet og gjennomsiktighet gjør at sikkerhetselementene på balkongen, terrassen eller trappen kan integreres perfekt i det overordnede designet. I tillegg betyr den moderne karakteren til en slik løsning at hittil lite attraktive arkitektoniske elementer kan bli en unik dekorasjon for ethvert hjem. Nøyaktig utførelse og materialer av høy kvalitet gjør RAPDACH-rekkverkene ekstremt holdbare og motstandsdyktige. Alle våre løsninger er sikre og oppfyller alle grunnleggende sikkerhetsretningslinjer.

Glassrekkverk på lameller - på terrassen

Terrassen er et sted der vi liker å tilbringe tid, så et rekkverk av sikkerhetsglass er det ideelle elementet for å beskytte hele plassen. Med denne løsningen monteres herdede glassruter i en spesialdesignet list. Dette er en av de mest imponerende måtene å montere et klart rekkverk på. Avhengig av hvilken teknikk som velges, kan glassplaten i listen monteres slik at aluminiumsdelen er synlig og danner grunnlaget for hele konstruksjonen, eller den kan monteres i en list som er skjult i gulvet, noe som gir inntrykk av at glasset kommer direkte ut av gulvet. Rekkverket i helglass begrenser ikke sikten, noe som får terrassen til å virke uendelig. Takket være glassets bestandighet mot vær og vind og at det praktisk talt ikke krever noe vedlikehold, er det også blitt svært populært å bruke glass som terrasserekkverk.

13
4 6

Selvbærende glassrekkverk

Denne typen rekkverk monteres gjerne i private hjem, men også i hoteller, kontorbygg og flerfamiliehus. Glassets nøytralitet gjør det til et foretrukket materiale blant arkitekter, byggherrer og private investorer. Herdet glass er et helt trygt materiale som gir stadig nye arkitektoniske og designmessige muligheter, og det kan brukes både innendørs og utendørs. La oss huske på at et vakkert rekkverk er interiørets utstillingsvindu og kan være en ekte pryd for enhver bygning, samtidig som det er en fantastisk prikken over i-en for hele interiøret.

Montering av lamellrekkverk

Helglassrekkverket er montert i profiler. Dette er skinner som glassrutene settes inn i. Underlaget som aluminiumsprofilene festes i, kan varieres: for eksempel betong, stål eller tre. Takket være materialets holdbarhet kan de selvbærende rekkverkene monteres både innendørs og utendørs, og de kan males i den fargen kunden ønsker fra det store utvalget av RAL-farger. Profilene festes til underlaget ved hjelp av pinner eller skruer, og deretter settes glasset inn. Det siste trinnet er å plassere glasset og montere spesialtetninger.

U-bøyle ovenfra
Sidefelt

Våre prosjekter