RAPDACH BALUSTRADE
BALKONGREKKVERK

Glassrekkverk er tidløse. Universaliteten i bruk av glass er en fordel med dette produktet, og passende detaljer vil legge til en moderne aksent. I tillegg genererer våre fotovoltaiske rekkverk strøm – alt takket være fotovoltaiske celler plassert mellom glasspanelene.

306537051 385944743730586 8464049051392746157 n
20211125 144333 1

GLASSREKKVERK PÅ LISTER

Glassrekkverk på en aluminiumsliste med herdet og limt ESG / VSG-glass er støtbestandig og helt trygg. Balkongrekkverk.
4 1

GLASSREKKVERK PÅ STØTTER

Rotulene er skruer som vi skrur inn i siden av trappene eller underlaget (terrasse, balkong, mesanin). De gir hele konstruksjonen et moderne preg. Balkongrekkverk.
5

BALKONGREKKVERK PÅ STOLPER

Rekkverk på stolper med glassfylling er helt trygt å bruke. Denne typen rekkverk er også motstandsdyktig mot værforhold, så vi kan montere den utenfor bygningen. Balkongbarrierer.
6

GLASSREKKVERK PÅ SPIGOTER

Spigot (også kalt en glassklemme) er en minimalistisk og veldig moderne løsning for å montere helglassrekkverk. Det som er karakteristisk for denne typen monteringer, er at glassplatene er montert uten å lage hull i dem. Balkongrekkverk.
rapdach fotowoltaika wizualizacja

FOTOWOLTAISKE REKKVERK

Komplett glassrekkverk med solcellepaneler montert på balkonger eller terrasser. Dette er den perfekte løsningen for personer eller bedrifter som setter pris på gratis solenergi og økologi. Balkongbarrierer

Rapdach Solenergi

Planlegger du å begynne å spare på solenergi? Vil du slutte å bruke tilbudet fra kraftverket som leverer strøm i området ditt? I så fall har du kommet til rett sted! Vårt firma Rapdach vil hjelpe deg med å begynne å spare på fornybar energikilde som solen, og vise hjemmet ditt fra en helt ny side! Vi er en av få som produserer solcelle rekkverk som genererer elektrisitet, og i tillegg vil 100% oppfylle de estetiske kravene til hver kunde.

Rapdach Stiftelsen

Målet til RapDach-stiftelsen er å øke bevisstheten blant mennesker om viktigheten av å investere i fornybare energikilder, uten å bare fokusere på økonomiske kostnader. Fornybar energi er et tema som alltid lønner seg, selv om man ikke alltid bare ser på penger. Gjennom sin misjon har stiftelsen som intensjon å skaffe midler til installasjon av solcelleanlegg for de mest trengende institusjonene både i vårt land og globalt. Eksempler på slike institusjoner inkluderer barnehager, skoler, høyere utdanningsinstitusjoner og sykehus, som i dag har et sterkt behov for elektrisitet, men som begrenses av de høye kostnadene knyttet til det. Dette begrenser deres muligheter til å investere i mennesker og verktøy som er nødvendige for å utdanne spesialister og behandle de mest trengende i vårt land. Vår misjon inkluderer også programmet «Ung Spesialist Akademi», der vi ønsker å gi videreutdanning til unge og ambisiøse mennesker innen fremtidige yrker.

RAPDACH BLOGG

1 1

BALKONG FRANSK- MONTERING FØR ELLER ETTER FASADEN

Fransk balkong skiller seg fra en vanlig balkong ved mangelen av en balkonplate. En slik balustrade blir festet til bygningsveggen. Konstruksjonen av en fransk balkong er nødvendig for å få endelig godkjenning fra det statlige byggetilsynet.
1 1

HVORDAN MÅLE LENGDEN AV TRINNENE KORREKT UNDER REKKVERKET PÅ TRAPPENE

Når vi begynner å tenke på rekkverk, leter vi etter en passende entreprenør. Her begynner trinnene - bokstavelig talt. Det er på tide å måle dem, men hvordan gjør vi det? Vi skal veilede deg gjennom prosessen. Hvordan måle trapper - en instruksjon? En viktig informasjon er hvor mange meter med rekkverk vi vil trenge.
2

HVORDAN RENGJØR JEG ET GLASSREKKVERK?

Glassrekkverk blir stadig vanligere, takket være deres brede bruksområde. De finnes på kjøpesentre, hoteller, kontorer og i boliger. Så hvordan rengjør man glassrekkverk? Det får du vite alt om i innlegget nedenfor.
Grafika 2

Gjennomføring

Rekkverk laget av fagfolk.
Rekkverk av høyeste kvalitet

Grafika 1

De beste materialene

Når vi lager et rekkverk for deg, bruker vi materialer av høyeste kvalitet.

Grafika 3

Garanti for individualitet

Vårt firma har allerede laget tusenvis av forskjellige rekkverk.
Hvert av våre prosjekter er individuelt tilpasset kundens behov.