Rapdach glassrekkverk

Rekkverk på rotorene

Rekkverk på stolper

Rekkverk på tappekraner

balustrada perforowana
Rekkverk i glass

Glassrekkverk kjennetegnes av sin letthet, eleganse og styrke. Det er feil å tenke på glass som et skjørt materiale. Et korrekt montert rekkverk er svært motstandsdyktig mot skader, og prosessen med herding og liming av glasset sørger for at rekkverket er sikkert og at glasset ikke knuses ved en eventuell skade, men holder seg på plass uten å utsette oss for fare.

I tillegg til å være sikre, må rekkverkene også passe til husets stil. Takket være vår individuelle tilnærming til kunden er vi i stand til å lage et rekkverk som er i samsvar med bygningslovgivningen og dens standarder. Et glassrekkverk gjør rommet lettere, åpner opp hele rommet og gjør det optisk større. Det skaper ingen skygger og harmonerer perfekt med moderne interiørdesign, og riktig valgte detaljer fremhever rekkverkets karakter.

Glassrekkverk - Monteringsmetoder

Glassrekkverk må av sikkerhetshensyn monteres forsvarlig. Hvilken type innfesting som velges, avhenger av kundens preferanser. Vårt firma tilbyr ulike punktfester og flere forskjellige metoder for innstøping av glassrekkverk. For montering kan vi bruke rotulas, som er skruer som skrus inn i siden av trappen eller i gulvet på terrassen eller balkongen. Disse gir et svært moderne preg og kan enkelt tilpasses alle typer konstruksjoner. Med braketter monteres glass på rekkverk, mesaniner, trapper og terrasser for å skape en moderne finish. Et bredt utvalg gir deg mulighet til å velge det beste designet.

En annen installasjonsmetode kan være å sette glassplaten på en aluminiumsprofil som vi kan skjule ved å senke den ned i gulvet, slik at det ser ut som om glassplaten kommer rett ut av gulvet. Denne typen design brukes vanligvis i moderne interiører og bygninger. I tillegg korroderer ikke aluminium, i motsetning til metall, og krever derfor nesten ikke vedlikehold. En annen solid og sikker installasjonsmetode er stolpene. Hvis vi fester dem fra toppen av balkongen eller terrassen, vil rekkverket gå i flukt med hele konstruksjonen. Vi kan også feste dem på sidene, slik at de gir større plass på balkongen eller mer lys i trappen. Alle elementene kan pulverlakkeres i alle RAL-farger, noe som gir kundene våre muligheten til å sette sitt eget preg på rekkverket.

307941231 408571318023982 8099306839930089274 n
15
Rekkverk og trapp i glass

Et nytt glassrekkverk som passer til interiøret i hjemmet ditt og typen trapp, er en grunnleggende forutsetning for et vellykket prosjekt. I henhold til polsk lov skal man velge ESG- eller VSG-glass til glassrekkverket, noe som øker konstruksjonens styrke og sikkerhet. Det er også viktig å ta hensyn til høyden på rekkverket, som bør være minst 90 cm fra gangflaten når det gjelder eneboliger, og allerede 110 cm i offentlige bygninger som kjøpesentre, skoler og kontorer. Avhengig av kundens preferanser kan vi tilby flere typer festeanordninger samt farge og gjennomsiktighet på glasset. Slike behandlinger vil gjøre rekkverket unikt og uforlignelig. I rom som ikke er så synlige, som kontorer, restauranter eller hoteller, kan vi bruke knust sikkerhetsglass som gir et ekstravagant preg. Glass passer inn i nesten enhver stil og harmonerer med mange materialer. Transparent glass lyser opp og forstørrer rommet ved å slippe gjennom solstrålene. Rekkverk i glass lages etter mål, slik at de også kan monteres på vanskelig tilgjengelige steder.

Rekkverk i glass til innvendige trapper

Dette er en moderne løsning som stadig flere bedrifter, utviklere og privatpersoner velger. Derfor kan de ikke mangle i vårt tilbud. Glassrekkverk oppfattes ofte som farlige, spesielt hvis det er små barn i huset. Ingenting kan være lenger fra sannheten. Et glasspanel er en jevn overflate uten spiler eller avstander, noe som synes å være tryggere for kontakt selv med små barn. I tillegg brukes sikkerhetsglass, herdet og laminert, med en ekstra sikkerhetsfilm på innsiden av platen. Til tross for at slike rekkverk er laget av glass og virker lette og skjøre, er de ekstremt sterke. Det er alltid en konstruksjon som oppfyller visse krav og parametere for å garantere sikkerheten. Hvis du ønsker å bevare rekkverkets vakre utseende, anbefaler vi regelmessig rengjøring og vedlikehold. Til dette formålet kan det lønne seg å bruke vår egen spray for rengjøring og vedlikehold av glassrekkverk.

119859756 4598223593551915 7182238760722295172 n
1
Utvendige glassrekkverk

Utvendig glassrekkverk er like populært som bruk av glass og stål innvendig. Balkonger, terrasser og fasader på moderne boligblokker får et nytt ansikt med disse moderne materialene. En bygning med glassrekkverk virker lettere og mer delikat. En terrasse eller balkong som er omgitt av gjennomsiktige glassruter, virker større og bedre forbundet med omgivelsene. Glassrekkverk skygger ikke for omgivelsene og gir optimalt dagslys på terrassen, balkongen og inne i huset. I tillegg er glassrekkverkene værbestandige og egner seg derfor perfekt til utendørs bruk.

Balkongrekkverk i glass

Moderne rekkverk i rustfritt stål omkranser ikke bare terrasser og utetrapper, men er også svært imponerende som balkongrekkverk. Takket være gjennomsiktigheten smelter balkongområdet sømløst sammen med utsikten utenfor. De begrenser ikke balkongarealet og gjør at det naturlige lyset kan utnyttes fullt ut. Dette er en av de beste måtene å innrede såkalte franske balkonger på, der en glassplate gir tilstrekkelig sikkerhet og samtidig skaper et romslig og lyst rom.

3 4