Rapdach-bloggen

Obraz pokazuje szklane balustrady na balkonie

Glassrekkverk - HVORFOR er det verdt det?

Glassrekkverk er et svært populært valg i dagens arkitektur. Kombinasjonen av eleganse, holdbarhet og funksjonalitet gjør dem til et perfekt tilskudd til ethvert hjem, leilighet, kontor eller hotell. I denne artikkelen tar vi for oss både fordeler og ulemper med glassrekkverk og diskuterer de ulike festealternativene for å hjelpe deg med å ta et informert valg. Et slikt rekkverk vil passe godt til moderne arkitektur, der enkelhet og minimalisme er viktig, og fremfor alt pris.

Zdjecie przedstawia balustradę szklaną na spigotach

GLASSHOLDER - TAPPE

Spigot er et av de innovative monteringsalternativene for rekkverk som blir stadig mer populært i interiørprosjekter. Det er et feste som kombinerer estetikk, funksjonalitet og moderne design, og som gir ethvert rom en unik karakter. Ved å velge spigot som monteringsmetode oppnår vi effekten av et rammeløst rekkverk som ser ekstremt subtilt ut. Delikate systemhåndtak støtter glassrutene og skaper et lett og luftig inntrykk.

Obraz przedstawia stalową balustradę na schodach

AISI 304-stål - det perfekte valget for rekkverk

AISI 304 stål – det perfekte valget for rekkverk!

Når du designer rekkverk, er valg av riktig materiale avgjørende for holdbarhet, utseende og funksjonalitet. Et av de mest populære materialene som brukes til rekkverkskomponenter, er stål i AISI 304. Dette rustfrie stålet er ikke bare svært holdbart, det har også mange andre fordeler som gjør det til det perfekte valget for rekkverket ditt.

Hvordan rengjør jeg glassrekkverk? VEILEDNING

Glassrekkverk er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende og tilfører eleganse og romslighet til ethvert rom der de monteres. Man ser dem stadig oftere på ulike steder, fra kjøpesentre til hoteller, kontorer og private hjem. De er tiltalende for øyet og passer perfekt til en rekke ulike arkitektoniske stiler.

balustradę stalowA

Hvordan rengjør jeg rekkverk i rustfritt stål? VEILEDNING

INOX-rekkverket i rustfritt stål er motstandsdyktig mot skiftende værforhold, ekstremt praktisk og passer inn i mange interiører. Materialet som metallrekkverket er laget av, er helt motstandsdyktig mot korrosjon som oppstår i metaller.
Et slikt rekkverk passer godt til moderne bygg, der enkelhet og minimalisme og fremfor alt pris er viktig.

obrazek przedstawia metr

Hvordan måler jeg riktig lengde på trappeløp til rekkverk?

Hvordan måle opp en trapp – instruksjoner?
En av de viktigste opplysningene er hvor mange meter rekkverk vi trenger. Det er også viktig å oppgi hvilken type trapp vi har (enkeltløp, overlys, teppe, trinn osv.), antall trinn og trappeløp.

obraz pokazuje budynek, kamienicę

Fransk balkong - montering før eller etter fasaden

En fransk balkong skiller seg fra en klassisk balkong ved at den mangler en balkongplate. Et slikt rekkverk er festet til husveggen. Bygging av en slik konstruksjon er nødvendig for at det statlige bygningsinspektoratet skal kunne godkjenne bygget.

Zdjecie przedstawia otwarte drzwi przymykowe

Svingdører

Hva er slagdører i glass?
De er også kjent som slagdører. De kan være enkeltfløyede eller dobbeltfløyede og kan monteres innvendig eller utvendig. De er hengslet, og på den andre siden er det et håndtak og en lås. Alle aluminiumselementer kan lakkeres i alle RAL-farger, og du kan også velge farge på glasset.

ZDJECIE BALUSTRADY NA SCHODACH

Hvordan velge riktig rekkverk?

Vi vil at stedet vi bor på skal være vakkert, koselig, komfortabelt og perfekt tilpasset våre behov. Ikke så rart, siden vi tilbringer mesteparten av livet vårt der. Dessverre er interiørdesign aldri en enkel sak.

Obraz pokazuje otwieranie okna

SYNEGO selvregulerende vinduer

RAPDACHs innovative, eksepsjonelt varme og sikre, selvregulerende vinduer kjennetegnes av et utmerket utseende, fremragende funksjonalitet og komfortabel bruk i årevis.
bruk i årevis.
Fordelene med det innovative monteringssystemet, som er unikt fordi det ikke finnes noe annet system, er følgende.

zDJECIE PRZEDSTAWIA FIRMĘ rapdach

Rapdach-stiftelsen - stopp den globale oppvarmingen

RapDach-stiftelsen har som mål å øke bevisstheten om fordelene ved å investere i fornybare energikilder, uavhengig av de økonomiske kostnadene. Stiftelsens aktiviteter fokuserer på å samle inn midler til solcelleanlegg for de mest trengende institusjonene i verden.

Rapdach Sp. Z O.O
Ptaszkowa 957
33-333 Ptaszkowa
Tel: +48 888 444 517