Taktekking av terrasse

Terrasseoverbygg i glass

Drømmer du om å utvide plassen din? Vil du nyte den friske luften året rundt eller rett og slett skape mer plass? Med et terrasseoverbygg fra Rapdach kan du realisere denne drømmen på kort tid. Med et bredt utvalg av alternativer, stiler og farger å velge mellom finner du garantert noe som passer deg og ditt hjem. Det betyr ren nytelse!

Glasstak er konstruksjoner som står på stolper. Et glasstak sikrer tilgang til dagslys hele året. En ekstra fordel med et slikt tak er at det øker verdien på boligen din! Oppdag våre produkter for hjem og hage nå.

2019 04 wizualizacja PERGOLA V dom jednorodzinny.jpg 1
2022 06 wizualizacja REFLEKSOL 120 ZiiiP PERGOLA SB500 dom jednorodzinny.jpg

Taktekking av terrasse

Terrassen er et sted vi liker å tilbringe fritiden vår. Det er det perfekte stedet for frokost, lunsj, lesing eller bare avslapning med familie og venner.Våre overbygg er ideelle i all slags vær, slik at du kan nyte terrassen din selv på regnværsdager!

Et terrasseoverbygg fra Rapdach er en rask, rimelig og elegant løsning. Våre overbygg er laget av materialer av høyeste kvalitet og robuste aluminiumsprofiler.

Vårt produktsortiment - Taktekking av terrasser

Vårt produktsortiment omfatter et bredt utvalg av moderne terrasseoverbygg, og for at hagedrømmene dine skal gå i oppfyllelse, fokuserer vi på kundenes personlige ønsker.
Ekspertrådgivning fra vårt kunnskapsrike team og rask service er like naturlig som velbegrunnet planlegging og en nødvendig dose kreativitet. I tillegg til et stort antall standardstørrelser produserer vi også skreddersydde produkter i henhold til individuelle kundeønsker, og vi leverer det riktige materialet og tilbehøret til prosjektet internt.

Hvis du ønsker et individuelt tilbud, er det bare å sende oss en forespørsel via kontaktskjemaet eller kontakte oss på telefon. Husk å oppgi nøyaktige mål, ønsket dekningsområde og eventuell annen informasjon, f.eks. om vegg-/frittstående konstruksjon, høyde på veggtilkobling og tilbehør.

2021 3 Sb400 led Dom Rzedow Polna 1.jpg