Franske innfelte vinduer System "ZET"

Skjult fransk vindu

Hvis du bygger et hus, vil du sannsynligvis at balkongen skal ha et fantastisk fransk vindu. Og det er her Z-beslagene kommer til unnsetning.
Z-konsollsystemet er spesielt utviklet for innfelte konsoller til Portefenetr-rekkverk. Det betyr at det passer perfekt til franske vinduer.
Konsollene finnes i tre typiske dimensjoner, tilpasset tykkelsen på isolasjonen. Dermed kan de festes solid og sikkert til veggen, samtidig som de opprettholder en høy estetisk verdi.
Du lurer kanskje på: Hvorfor skal jeg montere beslagene direkte på veggen? Jo, fordi denne løsningen gir deg et vakkert utstillingsvindu både innenfra og utenfra. Den slipper lys inn i rommet og beskytter deg samtidig mot å falle ut! Et glassrekkverk kan være en skikkelig pryd, og vil være en fantastisk avslutning på hele den planlagte fasaden på boligen din.

IMG 1282
117836440 306037860610006 1668556568035700589 n

Fransk balkongsystem ZET

Franske vinduer er et flott tilskudd til ethvert moderne hjem eller bedrift. De er en stilig og samtidig praktisk måte å slippe inn lys på uten at det går på bekostning av sikkerheten. «Z»-systemets beslag brukes til å montere portefenetreet i vindusutsparingen. De kjennetegnes ved at de monteres direkte i murverket, før de varmeisoleres. Denne løsningen gjør at grepene kan festes solid og sikkert til veggen, samtidig som de opprettholder en høy estetisk verdi.

Z»-klemmene produseres i tre typiske dimensjoner, tilpasset tykkelsen på isolasjonen:

  1. Z10 egnet for 10 cm tykk isolasjon,
  2. Z15 egnet for 15 cm tykk isolasjon,
  3. Z20 egnet for 20 cm tykk isolasjon.

De er laget av materialer av høy kvalitet. De vil fungere godt i alle typer bygninger, enten det dreier seg om kontorbygg, hoteller eller eneboliger.

Portfenetr - RAPDACH

Vi følger den nyeste utviklingen og produserer våre produkter i «3Z»-systemet, som gjør det mulig for oss å oppfylle forventningene til de mest krevende brukerne av våre produkter.
Z1 – av en bestemt type stål.

– Galvanisert svart stål – dekket med et slitesterkt, svært vær- og kjemikaliebestandig belegg som beskytter stålet i mange år og ikke krever ekstra vedlikehold. Den er beregnet på kunder som ønsker en spesiell overflatefinish med et ekstra lakkbelegg, der fargen, som velges fra en bred RAL-palett, vil oppfylle de mest krevende forventningene.

– AISI 304 rustfritt stål er det mest populære og mest moderne metallet i dag, og brukes til overflatebehandling av elementer som rekkverk og trapper i de mest moderne interiørene. Det er en jernlegering med lavt karboninnhold som inneholder ca. 10,5 % krom og tilsetningsstoffer som bidrar til korrosjonsbestandighet, styrke og negative atmosfæriske effekter. Denne ståltypen kjennetegnes av svært høye estetiske kvaliteter og krever ingen ekstra lakkering.
– AISI 316 syrefast stål – hvis du trenger noe som er enda mer motstandsdyktig mot tøffe forhold som saltvann eller eksponering for klor, er dette stålet sannsynligvis det du trenger. Det har lignende egenskaper og estetiske kvaliteter som rustfritt stål, men er mer motstandsdyktig mot aggressive stoffer som svovel og eksponering for saltvann – så det er verdt å bruke der disse stoffene er spesielt sterke (områder nær sjøen eller svømmebasseng).

157405257 442914533801964 863084015008291249 n
93396226 547128912850047 5974707449024741376 n

System for skjulte franske vinduer Z2 og Z3

Z2 - med spesifisert lakkering

Vi gjør det mulig for kundene våre å velge riktig lakkering fra et bredt spekter av RAL-farger. Dette gjør at produktene våre passer perfekt sammen med eksisterende overflater og skaper en helhetlig visuell helhet.

Z3 - med spesifisert overflatebehandling

Når du skal velge riktig type stål til prosjektet ditt, er det viktig å ta hensyn til ikke bare typen stål, men også overflaten. Rustfritt og syrefast stål har to ulike overflater: polert eller satin (børstet). Valget avhenger av mange faktorer, blant annet individuelle visuelle hensyn. Polert stål har et vakkert belegg som reflekterer sollyset og fungerer godt i støvete omgivelser. Børstet stål er mindre utsatt for smuss og riper, og eventuelle skader er mindre synlige enn på polert stål.