Installasjon på nettet - solcelleanlegg med lagring

Fordeler og ulemper med solcelleanlegg på nettet.

Denne løsningen har sine fordeler og ulemper. Det finnes imidlertid en rekke fordeler med On Grid-installasjoner som gir betydelige fordeler. Les mer om fordelene og ulempene med solcelleanlegg på nettet.

fotowoltaika on grid nowy sacz 768x510 1
fotowoltaika energia sloneczna nowy targ solgro 768x510 1

Fordeler med en slik installasjon:

En av de største fordelene er at installasjonen gir betydelige besparelser. Det er snakk om å minimere strømforbruket fra nettet. Fordi On Grid-solcelleanlegget genererer mye energi på solrike dager, kan du helt glemme strømregningen for boligen din. I ferier og høytider, når dagen er lang og solen står høyt på himmelen, er det ofte slik at beboere med On Grid-solcelleanlegg ikke klarer å bruke all energien som solcellepanelene produserer. Overskuddsenergien sendes da ut på nettet, og du får den tilbakebetalt i form av en reduksjon i din individuelle strømregning.

En annen fordel som er verdt å merke seg, er det enkle oppsettet av On Grid-solcelleanlegget. Dette anlegget har en On Grid-vekselretter og en enkel konstruksjon. Du kan være sikker på at driften av et slikt system vil være problemfri i lang tid. Anleggets enkle konstruksjon gjør det også mulig å ta seg av vedlikeholdet av hele anlegget.

Til slutt er det verdt å merke seg at mange velger dette solcellealternativet. Det er mye billigere enn en Off Grid-solcelleinstallasjon. Med et On Grid-solcelleanlegg trenger du ikke å bekymre deg for å utstyre hele anlegget med spesialbatterier. Med et On Grid-anlegg trenger du heller ikke å lagre ubrukt strøm gjennom dagen.

En av de største ulempene du må ta hensyn til når du installerer solcelleanlegg på nettet, er hvilken bredde- og lengdegrad du befinner deg på. Hvis det er lite vind eller solskinn, vil det være vanskelig å få nok strøm til å dekke hjemmets strømbehov. Det viser seg at energiproduksjonen ofte reduseres med opptil 80 % på dager med overskyet vær, snøstorm eller regn. Det er da du må bruke den strømmen som strømnettet tilbyr.
Når du får et smartnett hjemme hos deg, må du også regne med at strømproduksjonen til distribusjonsnettet kan være begrenset. På denne måten får du ikke mye ut av den akkumulerte energien.
Til slutt er det verdt å merke seg at hvis du velger et On Grid PV-system, vil du ikke være i stand til å generere strøm ved et eventuelt strømbrudd. Selv om systemet vil være i drift av sikkerhetsgrunner, vil det kobles fra og slutte å produsere strøm. Ethvert avbrudd i strømforsyningen fra strømnettet vil påvirke det faktum at du ikke vil kunne bruke energien som genereres av solcelleanlegget.

fotowoltaika energia sloneczna nowy targ solgro 768x510 1
fotowoltaika malopolska z dofinansowaniem solgro 1

Hvordan fungerer solcelleanlegget On Grid?

Et On Grid-solcelleanlegg fungerer etter samme prinsipp som Off Grid. I dette tilfellet kan imidlertid strømmen som produseres, brukes av anleggets eier eller sendes ut på nettet. Prinsippet for On Grid-solcelleanlegg er svært enkelt. Elektrisitet genereres i solcellepaneler. Deretter går energien til en vekselretter. Der blir den omformet fra likestrøm til vekselstrøm. Det er dette som trengs for å drive de elektriske apparatene du har hjemme. I dette tilfellet er det viktig å merke seg at i en On Grid-installasjon skal solcelleanlegget kobles til det eksterne strømnettet. Denne løsningen gjør det mulig å levere overskuddsstrøm til en leverandør i ditt område. Denne løsningen innebærer at du får rabatt for den strømmen du bruker fra nettet i løpet av året. Kraftverket bytter ut den gamle måleren din med en toveis måler uten ekstra kostnad. Denne viser hvor mye strøm som er matet inn på nettet og hvor mye som er tatt ut fra nettet.

Før du går i gang med solcelleanlegget ditt, er det en god idé å ta en titt på prisene som tilbys av ulike solcelleinstallatører. Vårt firma Solgro arbeider kun med velprøvde produkter og tilbyr de beste solcellepanelene fra det tyske merket Soluxtec. Prisene vi tilbyr for våre tjenester og er ikke ublu. Viktigst av alt, ved å velge fornybare energikilder kan du regne med subsidier som gjør at du kan spare mye. Du kan få tilskudd til fornybare energikilder fra mange steder, inkludert EU. Det lønner seg derfor å finne ut hvor mye et solcelleanlegg på nettet koster, for du kan tjene mye penger på det.

Hvis du velger et solcelleanlegg fra vårt firma, kan du regne med å få støtte. Dette vil dekke en del av kostnadene forbundet med hele installasjonen. Det er likevel viktig å huske at en slik installasjon betaler seg selv i løpet av kort tid. Den forblir problemfri i opptil 25 år. Som du ser, vil altså installasjonen betale seg selv i løpet av kort tid. Resultatet er at du kan nyte godt av gratis energi i hjemmet ditt i mange år fremover.

fotowoltaika energia sloneczna nowy targ solgro 768x510 1
panale soluxtec

Solcelleanlegg på nettet vs. økosystem.

Mange hevder at solcelleanlegg ikke har noen innvirkning på luftkvaliteten i omgivelsene. Vi må imidlertid huske på at mesteparten av elektrisiteten produseres ved forbrenning av steinkull. Dette er den viktigste kilden til elektrisitetsproduksjon i Polen. De siste årene har det selvfølgelig blitt bygget stadig flere solcelleparker som produserer energi fra solen. I tillegg dukker det opp enkelte vannkraftverk og vindkraftverk. I motsetning til kullkraftverk er det imidlertid snakk om en liten andel. Alle som bestemmer seg for å sette opp solceller i hjemmet sitt, bidrar til å redusere forurensningen forbundet med kullforbrenning. Fornybare energikilder er fremtiden for alle, så det er fornuftig å investere i slike løsninger nå. Å være ECO er i ferd med å bli en viktig del av alle land.

Vi inviterer alle interesserte til å bli med oss. Under Kontakt finner du informasjon om hvordan du kan komme i kontakt med våre representanter i ulike byer i Polen. Hvis du velger en On Grid-solcelleinstallasjon, vil du kunne tjene mye på det.