Sommerhager

Sommerhager

En sommerhage er en konstruksjon uten varmeisolasjon.

Aluminium- og glassystemer for bygging og overbygging av terrasser forbedrer ikke bare utseendet på hagen og hjemmet vårt, men gir også beskyttelse mot regn, vind og sterk og brennende sol. Dette er terrassekonstruksjoner i aluminium og glass. Denne konstruksjonen består av en rammeløs glassvegg for balkong- eller terrassekonstruksjonen og 8 mm herdet ESG-glass.

20210416 165949 0
zabudowa2

FUNKSJONELL SOMMERHAGE

En sommerhage er det ideelle stedet å slappe av, nyte solen og ha det gøy. Det kan imidlertid være vanskelig å finne et godt sted for dette. En slik terrasseavskjerming kan ha mange funksjoner, avhengig av hvilke løsninger som brukes. Polykarbonat gjør at strukturen diffunderer det intense sommerlyset på en behagelig måte, mens glass gir oss et vakkert bilde av himmelen. Inntrekkbare vegger i herdet glass vil være en attraktiv løsning på varme sommerdager. Bruk av faste glassvegger vil ha en utmerket effekt på temperaturen inne. Rulleskodder vil effektivt skjerme sommerhagen fra naboenes innsyn og sette en grense mot resten av hagen.

Bygging av en sommerhage:

På terrassen kan du slappe av sammen med familien eller i stillhet og være nær naturen uten å være utsatt for dårlige grunnforhold. Aluminium er et eksklusivt og ekstremt slitesterkt materiale som sammen med glass gir arkitekturen vår et tidløst uttrykk. Konstruksjonene våre er laget av aluminium av høyeste kvalitet, som vi kan pulverlakkere i alle RAL-farger. Vi bygger terrassens sidevegger i rammeløse skyvesystemer. Det er mulig å montere en elektrisk markise på terrasseoverbygget. Hvert prosjekt er skreddersydd etter kundens behov. Hvis du er interessert i andre produkter, kan du besøke butikken vår.

scena02 cam1 garden
56
scena01 cam3 garden

Rapdach Sp. Z O.O
Ptaszkowa 957
33-333 Ptaszkowa
Tel: +48 888 444 517