Fotovoltaiske pergolaer

Solcelleanlegg for en enebolig.

Når strømprisene stiger år for år, er det verdt å vurdere å installere solcelleanlegg i hjemmet. Kostnadene ved å bruke strøm fra nettet er betydelige for enhver huseier, så det er verdt å vurdere alternativer som gjør at du kan bli en uavhengig leverandør av strøm til hjemmet ditt.

Hvis du velger solcellepaneler til boligen din, kan du være sikker på at hele installasjonen snart vil lønne seg. Ved å velge solcellepaneler til boligen din kan du være sikker på at kostnadene for hele installasjonen snart vil betale seg selv, og du blir en uavhengig leverandør av strøm til boligen din.

ed76ca06abe1c8e0a35b18caa2cd12f5
fb510ebbb277568f91e47217277416e5

Solcellemodulene monteres i taktekkingen og genererer mellom 4,08 kW og 6,67 kW (avhengig av hvilke celler som velges). I henhold til byggestandardene er modulene motstandsdyktige mot snølast og kan også utstyres med en selvsnøende funksjon (NoFrost). Takmodulenes gjennomskinnelighet og LED-belysningen (ekstrautstyr) gjør det mulig å tilpasse taket helt etter eget ønske. Hele konstruksjonen er montert på et solid aluminiumsfundament med et utvalg av RAL-farger. Den moderne designen er et attraktivt innslag på terrassen i en enebolig eller et rekkehus.

Pergola Prestige

PERGOLA PRESTIGE er et solcelleterrasseoverbygg som kombinerer estetikk og funksjonalitet. Den moderne designen gir terrassen et unikt utseende, samtidig som presisjonen i produksjonen garanterer sikkerhet. PERGOLA PRESTIGE genererer ikke bare miljøvennlig, grønn energi, men gir også beskyttelse mot ytre påvirkninger.

Pergola Prestige
Pergola SunEnergy

Pergola SunEnergy

PERGOLA SUN ENERGYs ergonomiske aluminiumskonstruksjon sørger sammen med solcellemodulene i glass/glass for gjennomskinnelighet, og presisjonen i produksjonen garanterer sikkerhet. PERGOLA SUN ENERGY gir beskyttelse mot ytre faktorer, men produserer fremfor alt miljøvennlig grønn energi.

Pergola Frame

Det funksjonelle PERGOLI FRAME-taket vil vise seg å være nyttig overalt der effekt og pris settes i høysetet. Den robuste og stramme konstruksjonen passer inn i den moderne minimalismen, og solcellemodulene er et alternativ eller supplement til tradisjonelle tak- og bakkekonstruksjoner.

Pergola Frame

Tekniske spesifikasjoner

Last ned

Datablad

Pergola Prestige
Pergola Prestige
Pergola SunEnergy
Pergola SunEnergy
Pergola Frame
Pergola Frame

Sertifikat

AdobeStock 473682993 Preview
CERTYFIKAT

Se også

Carporter - Carporter med solcelleanlegg

Terrassekonstruksjoner