Pergolaer

Pergolaer

Dette er en spesiell type overbygg som kan konkurrere med markiser eller lysthus. Dette systemet har to frontstøtter og sideskinner som danner en bue.

Pergolaens design og ukonvensjonelle utseende gjør den svært populær, og etterspørselen etter den øker stadig. Våre pergolaer er kjent for å være av høyeste kvalitet på markedet. Profilene er laget av aluminium, pulverlakkert i alle RAL-farger. Vi bruker kun komponenter av høyeste kvalitet, noe som gjør dem mye mer motstandsdyktige mot ulike værforhold enn markiser. Pergolaene vi tilbyr har et vanndreneringssystem som gjør det mulig å bruke dem på regnværsdager. Våre markiser kan utstyres med elektrisk styring, noe som gjør det raskt og enkelt å folde ut markisen selv. Styringen kan skje via smarttelefon, fjernkontroll eller ved å koble konstruksjonen til et smarthus.

Ettersom konstruksjonsmodulene kan kombineres, gir strukturene våre mulighet til å skape et ubegrenset skyggeområde.

2019 04 wizualizacja PERGOLA V dom jednorodzinny.jpg
2021 10 PERGOLA SB500 LED firma Selt Opole.jpg
2022 06 wizualizacja PERGOLA SB400R dom jednorodzinny.jpg

Det finnes tre typer pergolaer:

•Frittstående, inntil veggen – hviler på fire søyler tett inntil bygningsfasaden.

•Omkretsen – den ene siden er festet til bygningen med kjemiske ankere, mens den andre siden støttes av to støtter.

• Frittstående – støttes av fire søyler,

Stolpene til pergolaen festes til ferdige 40×40 cm fundamenter eller til den eksisterende terrasseplaten. Antall bærende stolper til en terrasseoverbygg kan være mer enn fire for store pergolaer.

SJEKK OGSÅ

Fotovoltaiske pergolaer