GLASSGULV

GLASSGULV

Glassgulv brukes ofte på en rekke steder, blant annet i butikker og restauranter. Glassgulv er også en flott løsning for utstillingslokaler, salonger og andre offentlige områder. Hvis du ønsker at hjemmet ditt skal ha karakter, kan glassgulv gi deg dette. Flerlags sikkerhetsglass er det materialet vi bruker til å lage glassgulv. Denne typen glass beskytter mot støt, fallende gjenstander, brann og støy. Utformingen av et glassgulv avhenger først og fremst av hvor det brukes, hvordan det støttes, samt formen og forholdet mellom lengden og bredden på sidene av glassrutene.

4e95bee1da21c8523e5795a8f700ed23
bc26a6cfc57dc7748f6ac2550daf3e7a

Installasjon av glassgulv

Det består av tre glassruter av flerlags og laminert glass. Glassene er adskilt av en slitesterk PVB-film. Dette gjør konstruksjonen slitesterk, og i tilfelle skader holder glasset seg på plass. Til glassgulv velger vi herdet eller halvherdet glass, avhengig av gulvets plassering. Styrken på glasset avhenger nemlig av om gulvet er et bærende gulv i første etasje eller et gulv i et hus i første etasje. Tykkelsen på glasset velges med tanke på glassets proporsjoner og hvordan gulvet er understøttet. Det forutsettes at trykket på glassene ikke skal overstige 500 kg. Vi sliper og polerer hver enkelt glassrute for å fjerne hakk, noe som fjerner risikoen for skader på gulvet under bruk. Overflaten er herdet og kan fås i matt eller blank utførelse. Vi kan også bruke farget glass, noe som gjør hele prosjektet mer originalt. Ved montering av et slikt gulv er det mulig å installere LED-bakgrunnsbelysning.

Hele prosjektet overvåkes av en ingeniør med spesialkompetanse. Vi oppfordrer deg til å ta en titt på tilbudet vårt og kontakte våre medarbeidere for å få et tilbud.

Hvilke rom passer et glassgulv inn i?

Når det gjelder eiendommer som hoteller, banker og kontorer, vil et glassgulv ta seg godt ut overalt. I boliger vil det fungere godt på soverommet, i gangen eller i stuen. Det bringer mer lys inn i rommet og gir det karakter. Også i næringsbygg er det stadig flere som velger glassgulv innvendig. Et godt eksempel er kjøpesentre, som bruker denne typen gulv for å øke prestisjen og tiltrekke seg kunder. Å legge et glassgulv i et rom er ikke vanskelig hvis det er en erfaren person som gjør det. Hos oss kan du få hjelp av kvalifisert personale til å velge den typen glass som passer din smak.

piso devidro1
piso em vidro 372935
1

SE OGSÅ

Glasstrapp