REKKVERK AV TOPP KVALITET FRA RAPDACH

Hundre prosent tilfredshetsgaranti
0%
100 % fornøyde kunder
0%
Mer enn 10 000 realiseringer
0%

Barrierer

De brukes først og fremst som fallsikring, men hvorfor ikke kombinere funksjonalitet med skjønnhet? Rekkverk i glass og rustfritt stål blir stadig mer populære materialer i næringslivet. De har et bredt bruksområde og kan monteres i trapper, mesaniner, korridorer, trapper og bassenginnhegninger.

TYPER REKKVERK

Det som ved første øyekast er ment å beskytte oss, er i virkeligheten et supplement til interiøret eller balkongen. Med ulike materialer og konstruksjonstyper kan rekkverk utformes individuelt og gi hjemmet ditt karakter.

Glassrekkverk - et iøynefallende blikkfang

Glassrekkverket ser lett og elegant ut. Det slipper inn mer lys i rommet og får rommet rundt trappen til å virke større. Helglassrekkverk blir nesten usynlige og kan også monteres uten rekkverk. Rekkverk i tre eller rustfritt stål er et perfekt supplement til trapperekkverket i glass.

REKKVERK I TRE - NATURLIG SKJØNNHET

Moderne, rustikt, elegant eller massivt – tre utstråler varme som ingen andre materialer. Det setter naturlige aksenter og skaper en innbydende atmosfære. Den behagelige følelsen, samt stabilitet og holdbarhet, taler også for et rekkverk i tre. I kombinasjon med rustfritt stål eller glass får du rekkverk med et bemerkelsesverdig utseende.
Stålrekkverk – stilren eleganse, Hvis du vil ha noe enda mer moderne, kan du velge rustfritt stål. I motsetning til tre er stål et kjølig materiale som ser spesielt moderne og elegant ut i kombinasjon med glass, men individualiteten har ingen grenser fordi stål kan bøyes etter dine behov. Materialet av høy kvalitet har tjent oss i årevis og kan utformes i ulike varianter.Balustrady stalowe-stylowa elegancja, Jeśli chcesz czegoś jeszcze bardziej nowoczesnego, możesz zdecydować się na stal nierdzewną. W przeciwieństwie do drewna stal jest zimnym materiałem, który w połączeniu ze szkłem wygląda szczególnie nowocześnie i elegancko, ale indywidualność nie ma granic, bo stal można wygiąć do swoich potrzeb. Wysokiej jakości materiał służył nam lata i może być zaprojektowany w różnych wariantach.

Rekkverk i glass

Glassrekkverk kjennetegnes av sin letthet, eleganse og styrke. Det er feil å tenke på glass som et skjørt materiale. Et riktig montert rekkverk er svært motstandsdyktig mot skader, og prosessen med å herde og lime glasset gjør det trygt, og i tilfelle skade vil glasset ikke knuses, men forbli på plass uten å utsette oss for fare.

307941231 408571318023982 8099306839930089274 n

Rekkverk i rustfritt stål

Hvis du er på utkikk etter rekkverk som holder i mange år, er det verdt å velge rekkverk i rustfritt stål. INOX-rekkverk kan monteres både på innsiden og utsiden av en bygning. Navnet i seg selv indikerer at de er motstandsdyktige mot korrosjon, og takket være det høye krominnholdet er de svært holdbare. Hensiktsmessige produksjonsteknologier sørger for at stålet beholder sitt opprinnelige utseende gjennom årene. Stålrekkverk kan pulverlakkeres, og vi kan velge tekstur eller form. Slik beskyttelse av trapper, balkonger eller mellometasjer kan du enkelt montere selv, basert på instruksjonene vi gir på nettstedet vårt. Vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med stål- og glassrekkverkene vi tilbyr.

Glassrekkverk er elementer som inngår i nesten alle arkitektoniske prosjekter. De er elegante og elegante og passer perfekt inn i både moderne og tradisjonelle byggestiler. Som oftest fungerer de som en barriere for å beskytte brukerne av et bestemt område mot å falle ut. RAPDACHs utvendige rekkverk har en annen svært nyttig egenskap – de genererer strøm.