Sammenleggbare systemer

Foldedører – Panorama

Dørsystemet er laget på grunnlag av en spesiell karm av varmeisolerende materiale som gir høy varme- og lydisolasjon.
Dørsystemet er utstyrt med en ekstra tetning mellom dørbladene som hindrer vann og smuss i å trenge inn i korridoren. Døren kan utstyres med to typer terskelsystemer: et flatt terskelsystem med børstetetning og en forseglet terskel basert på hele karmen langs omkretsen av hele terrassevinduet.

14 2
15 2

Bruksområder for foldedører – Panorama
Foldedører er dører som kan åpnes utover eller innover. De kan brukes til mange forskjellige formål, for eksempel vinterhager og balkonger.
Panorama-systemet tilbyr inn- og utadslående konstruksjoner i svært store fløykonfigurasjoner (2+1, 3+2, 3+3). Integrerte beslag: bunnhengsler, låsehengsler og lave håndtak forbedrer konstruksjonens funksjonalitet. Samtidig reduserer de de totale dimensjonene til foldedørkonstruksjonen. Den visuelt minimerte bredden på profilen som brukes i systemet gjør at foldedørkonstruksjonen gir et lett inntrykk.

16 2

Panorama-systemet er tilgjengelig i en variant med økt varmeisolasjon (på grunn av bruk av ekstra termiske innlegg på omkretsen og mellom dørbladets avstandsstykker, samt dørkarmene); tilgjengelige alternativer: Panorama, Panorama i+.

Panorama foldedørsystem gjør det mulig å skape en estetisk tiltalende og funksjonell bygning som er komfortabel for brukerne og samtidig gir en svært effektiv utnyttelse av bygningens plass!

PANORAMA BROSJYRE

19 1

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIALRAMMEDYBDEVINGEDYBDETYKKELSE PÅ GLASSETVINGEVEKTDØRTYPE
DValuminium/polyamid74.5 mm74.5 mm16-50 mm< 100 kgFoldedører
DV i+aluminium/polyamid74.5 mm74.5 mm16-50 mm< 100 kgFoldedører
18 1
115