Glassrekkverk på stolper

Glassrekkverk på sprosser

Et populært innfestingssystem er stålstolpeinnfesting. I likhet med rotulas finnes det ulike typer av slike løsninger. For å sikre stabilitet og sikkerhet bruker vi løsninger av høy kvalitet som er laget av slitesterke materialer. Som produsent overvåker vi kvaliteten på arbeidet i alle ledd: fra utformingen av designet, via produksjonen av de enkelte komponentene til installasjonen hjemme hos kunden. Estetiske kvaliteter er én ting, men den viktigste funksjonen til et rekkverk er dets beskyttende funksjon. Av hensyn til våre kunders sikkerhet bruker vi kun materialer av høyeste kvalitet. Vi lager dem av glass av høyeste kvalitet, som har alle nødvendige sikkerhetssertifikater.

Rekkverksstolper i glass - typer

Rekkverksstolpene er tilgjengelige i mange modeller. De er laget av rustfritt stål AISI 304 og syrefast stål AISI 316 av høyeste kvalitet, noe som garanterer sikkerhet og utførelse av høy kvalitet. Stolpene fås i to former: runde og firkantede, og i to typer overflatebehandling: sateng og polert. Stolpene er svært enkle å montere, men likevel solide og sikre. De garanterer stabiliteten til hele konstruksjonen. De er praktiske og universelle og passer inn i nesten alle arkitektoniske løsninger og konstruksjonstyper. Vi tilbyr også stolper for montering av glassruter med rekkverk, som kan være laget av tre eller rustfritt stål. Dette er elementer som vi enkelt kan tilpasse til ønsket stil.

1 1

Prefabrikkerte rekkverk i glass på stolper

Disse elementene er svært enkle å montere og samtidig svært sikre og robuste. De er enkle å montere på overflaten av balkongen eller på fronten, og vil utgjøre en stabil og imponerende base for et nytt glassrekkverk. Denne løsningen garanterer stabiliteten og holdbarheten til hele konstruksjonen. Rekkverket montert på stolper kan kombineres med klart, melkeaktig eller farget glass.

4 7

Oversikt over glassrekkverk på stolper

Rekkverk på stolper Dette er en enkel, men svært effektiv måte å montere glassruter på. Avhengig av hvilken metode vi velger, kan vi øke eller redusere den inngjerdede plassen. Hvis vi velger den runde versjonen, kan vi lettere få det hele til å passe inn i mer klassisk interiør, og hvis vi kombinerer glass med firkantede stolper, får vi en mer moderne konstruksjon. Dessuten gir muligheten til å lage et rekkverk eller trekke seg tilbake fra det oss mange muligheter til å skape et sett som er perfekt tilpasset kundens behov. Ta også en titt på glassrekkverkene på rotes.

2 1

Montering av rekkverk på stolper

Selv om det kan virke som om monteringen av et rekkverk er vanskelig og bare kan utføres av fagfolk, er det i virkeligheten ikke så krevende. Alt du trenger å gjøre er å forberede deg godt. På grunn av oppgavens omfang har vi detaljerte monteringsanvisninger på nettstedet vårt. Så snart bestillingen er lagt inn, sender selskapet vårt de monteringsklare rekkverkskomponentene til den oppgitte adressen. Helt i begynnelsen velger vi ut hvor stolpene skal plasseres. De er det bærende elementet i hele konstruksjonen. Rekkverkets sikkerhet og estetiske utseende vil avhenge av hvordan stolpene monteres. Neste trinn er å markere de tre punktene der de kjemisk forankrede pinnene skal plasseres som en forbindelse til bakken. Deretter borer vi monteringshullene og hullet i betongelementet.

Dette hullet må rengjøres og fylles med polyesterharpiks. På dette monteringsstadiet plasseres stolpene på de angitte stedene, mutterne plasseres på stengene og settes gjennom hullene i monteringsskivene. Harpiksen skal tørke i 45 minutter ved ca. 20 °C. Etter denne tiden fjerner du mutterne og stolpen for å fjerne unødvendig harpiks fra gjengene på stangen. Etter dette trinnet monterer du stolpen på nytt, og passer på at den står loddrett. Når du er sikker på at stolpene er riktig justert, fester du dem til bakken ved hjelp av mutterne. Slik monteres stolpene. Du finner detaljerte instruksjoner på nettstedet vårt.

Våre prosjekter