SOLCELLEANLEGG RAPDACH

Opptil 21,38 tonn mindre CO2
0%
100 % renere luft
0%
Spar opptil 80 % med solceller
0%

Solcelleanlegg i Polen blir stadig mer populære, og folk som har et solcelleanlegg bidrar til å forandre verden og redusere karbonutslippene. Det er interessant å merke seg at folk som eier solcelleanleggene sine, kalles PROSUMENTER. Ordet stammer fra kombinasjonen av «forbruker» og «produsent», fordi eiere av solcellepaneler ikke bare bruker fornybar energi, men også produserer den.

Hva er solceller?

Dette systemet er basert på den fotoelektriske effekten, som omdanner solstråling til elektrisk energi. Den produserte likestrømmen må omdannes til vekselstrøm, som deretter kan brukes til å drive apparater eller varme opp rom.
De viktigste komponentene i et solcelleanlegg er solcellepanelene. De monteres på taket av bygninger eller på bakken i sørvendt retning. Å installere solcellepaneler er en stor investering, men på lang sikt er det svært kostnadseffektivt. Først og fremst reduseres strømregningen. Investeringen bør være nedbetalt i løpet av 10-13 år, og takket være en rekke støtteordninger for kjøp av solcelleanlegg kan vi regne med at investeringen er tilbakebetalt allerede etter 6-7 år.

Glassrekkverk er elementer som inngår i nesten alle arkitektoniske prosjekter. De er elegante og elegante og passer perfekt inn i både moderne og tradisjonelle byggestiler. Som oftest utgjør de en barriere som beskytter brukerne av et bestemt område mot å falle ut. RAPDACHs utvendige rekkverk har en annen svært nyttig egenskap – de genererer strøm.

Wizualizacja 3 1

For å imøtekomme trenden med elektromobilitet har RAPDACH parkeringshus som er tilpasset elbiler, plug-in-hybrider og annen elektrisk mobilitet som sparkesykler, sykler eller elektriske sparkesykler.

AdobeStock 79474893 Preview

Et smart hjem, utstyrt med toppmoderne styringssystemer, fortjener en smart og miljøvennlig strømkilde.
Et solcelletak på terrassen er den ideelle kombinasjonen av estetikk og funksjonalitet. I tillegg til å beskytte mot vær og vind, som sollys, regn og snø, genererer taket integrert med solcellemoduler miljøvennlig grønn energi og gjør det mulig å redusere strømregningen. En slik terrasseoverbygging er et alternativ for dem som ikke ønsker å installere et solcelleanlegg over bakken av estetiske grunner eller på grunn av begrenset plass på tomten.

Pergola SunEnergy