Carporter - Solcelleanlegg

For å møte trenden med elektromobilitet har RAPDACH carporter som er tilpasset elbiler, plug-in-hybrider og all elektrisk mobilitet som sparkesykler, sykler eller elsparkesykler.

Carporten, eller solcelleparkeringsskjulet, er en funksjonell og estetisk tiltalende løsning utviklet for kommunale parkeringsplasser, carporter, sykkelskjul, parkeringsplasser for sparkesykler eller elsparkesykler. Det er et produkt som kan tilpasses for både enkeltstående parkeringsplasser og parkeringshus i flere etasjer. Ved å bruke solenergi til å drive en bil eller annet elektrisk utstyr i en bygning sparer du strømutgifter, samtidig som du tar vare på miljøet.

AdobeStock 507607679 Preview
AdobeStock 132554928 Preview

Taket er konstruert i en forseglet versjon (Sun Energy, Prestige) som beskytter kjøretøyene mot solstråler og nedbør.
Kombinasjonen av moduler med No-Frost-funksjonen eliminerer behovet for å fjerne snø fra kalesjen, beskytter mot istapper som kan utgjøre en fare for mennesker og kjøretøy, og gjør det mulig å produsere strøm i vintermånedene (perioder der standard solcelleløsninger mister effektiviteten på grunn av snøansamling).

Carport Prestige

CARPORT PRESTIGE er et solcelleparkeringstak som kombinerer estetikk og funksjonalitet. Nøyaktig utførelse garanterer brukernes sikkerhet. CARPORT PRESTIGE beskytter ikke bare mot vær og vind, men produserer også miljøvennlig grønn energi. Det er ideelt for kommersielle og private bruksområder: garasjer, bilutstillingslokaler, lagerbygninger og andre bygninger der kjøretøy kan parkeres eller varer lagres under et sikkert tak.

Carport Prestige ML System kopia
Carport SunEnergy ML System

Carport SunEnergy

CARPORT SUN ENERGYs ergonomiske aluminiumskonstruksjon sammen med solcellemoduler i glass sørger for gjennomskinnelighet, mens presisjonsarbeidet garanterer brukernes sikkerhet. CARPORT SUN ENERGY gir beskyttelse mot vær og vind.

Carportramme

CARPORT soltak er en funksjonell og rimelig løsning for hjemmet ditt. Takets robuste, stramme konstruksjon passer inn i den moderne minimalismen, og solcellemodulene som brukes, er et alternativ eller et supplement til vanlige tak- eller bakkemonterte konstruksjoner.

Carport Frame ML System kopia
Carport Basic ML System

Carport Basic

Vi tilbyr Carport Basic – en slitesterk, funksjonell og estetisk tiltalende løsning som beskytter bilen mot skadelige atmosfæriske faktorer og som også fungerer som et solcelleskur. Dette kompromisset mellom en overjordisk installasjon og en carport er beregnet på dem som er ute etter en økonomisk løsning. Hovedkomponentene i konstruksjonen er laget av rustfritt stål, noe som sikrer høy kvalitet og problemfri bruk i mange år.

SE OGSÅ

Carporter

Solcellepergolaer