INOX-rekkverk med horisontal utfylling - rustfritt stål

Horisontal barriere

Et rekkverk i rustfritt stål med horisontal fylling er den klassiske og mest populære løsningen. Rustfritt stål er et materiale som er lett å rengjøre og vedlikeholde, og som tåler vær og vind. De er laget av rustfritt og syrefast stål av høy kvalitet og vil være et unikt dekorativt og funksjonelt element i ethvert hjem i mange år. Det horisontale balkongrekkverket gir inntrykk av å være lavere enn det faktisk er, takket være plasseringen av fyllingselementene. Avhengig av den valgte tykkelsen på fyllingene kan man i tillegg oppnå forskjellige slutteffekter. Fra et delikat og lett design til et tyngre og mer karakteristisk rekkverk.

124120435 296662798055309 7617578749030811577 n
10

INOX-rekkverk med horisontal utfylling

Det horisontale balkongrekkverket gir inntrykk av å være lavere enn det faktisk er, takket være plasseringen av fyllingselementene. Avhengig av den valgte tykkelsen på fyllingene kan man i tillegg oppnå en rekke ulike effekter. Fra et delikat og lett design til et tyngre og mer karakteristisk rekkverk. Rekkverk med horisontale fyllinger kan monteres i trappeoppganger, private hjem og offentlige bygninger. Den enkle monteringen av denne tekniske løsningen gjør den til en av de mest populære modellene for selvmontering. Hvert produkt er laget av materialer av høy kvalitet, slik at alle elementer som stolper, rekkverk og fyllinger vil se ut som de gjorde på installasjonsdagen i lang tid fremover.

17 1
294333838 315829940675152 7378174495485778252 n 1

Horisontale rekkverk for balkonger

Alle rekkverk må være trygge og komfortable for de som bruker dem. I vårt sortiment finner du rekkverk i rustfritt stål med mulighet for individuell tilpasning av antall fyllinger og avstanden mellom dem. Et produkt som er designet med tanke på spesifikke forhold og kundens forventninger, og som monteres på balkonger eller trapper, vil tilfredsstille behovene til alle husstandens medlemmer. Muligheten for å skreddersy rekkverket etter kundens behov gjør at det planlagte rekkverket kan bli så funksjonelt som mulig og passe perfekt til interiøret eller fasaden. Rekkverk med horisontal fylling kan monteres i trappeoppganger, private hjem og offentlige bygninger.

Rekkverk på runde stolper

INOX-rekkverk i rustfritt stål kan monteres i systemer:
– Bolt,
– Alene,
– åpne.

Disse er ideelle for moderne interiører som krever stilige løsninger. Disse modellene vil se moderne og minimalistiske ut når de dekorerer interiøret i hus, trapper, mezzaniner eller balkonger. Stålrekkverk passer også godt til offentlige bygninger eller kontorblokker. Vi kan matche alle typer rekkverk med rekkverk i tre eller stål.

124170930 468946454076113 4761583491543334830 n
18 balustrady INOX

Rekkverk på firkantede stolper

Bommen på firkantede stolper har de samme monteringssystemene som på runde stolper.
Disse inkluderer:
– Bolt,
– Alene,
– Åpen.
Til hvert system kan vi legge til et rekkverk i stål eller tre. Et slikt rekkverk ser veldig moderne ut og bestilles ofte til slike interiører. Hver ståldel kan pulverlakkeres i et bredt utvalg av RAL-farger. I vårt sortiment finner du stålrekkverk med horisontal overflate.

Montering av rekkverk i rustfritt stål

Barrieren kan bestilles fra oss, eller du kan montere den selv. Vi stiller alle nødvendige instruksjoner til rådighet for våre kunder og hjelper gjerne til. Det er overraskende hvor enkelt det er å montere INOX-rekkverk. Etter at du har bestilt rekkverket, sender vår medarbeider deg instruksjoner om hvordan du monterer det aktuelle rekkverket. Det er viktig å begynne med å planlegge plasseringen av stolpene. Neste trinn er å plassere den aktuelle stolpen på det tiltenkte stedet, skru den fast og feste maskeringsrosetten. Toppen av stolpen er utstyrt med en håndløperholder, og de angitte stedene er utstyrt med gjennomføringer. Plasser de tilgjengelige rørene gjennom de tidligere monterte gjennomføringene. Plasser rekkverket på braketten, skru det fast og juster vinkelen. Det siste trinnet er å sette en hette på rørene og rekkverket.