Glassfasader

55
Fasadesystemer

Glassfasader Aluminiumfasader brukes til å bygge glassfasader på offentlige bygninger, fra banker og hoteller til kontorer, kontorbygg, bilutstillingslokaler, idrettshaller med mer. De brukes også til romlige strukturer og takvinduer, som gir tilstrekkelig lys til interiøret i bygninger og skaper en unik atmosfære og komfort for brukerne. Aluminiumsfasader er det perfekte verktøyet for å forme moderne arkitektur og realisere designernes dristige visjoner. Den mest populære i moderne arkitektur er sprossefasaden i aluminium, men Rapdachs utvalg av fasadeløsninger omfatter også en rekke produkter med ulike strukturer og eksteriører, inkludert en rekke spesialtilpassede løsninger.

Glassfasader

En moderne bygning er ikke komplett uten en glassfasade.

I lengre tid har det vært en stor økning i interessen for glassfasader. Det er svært vanlig at denne typen systemer brukes til å glasse inn store arealer, noe som gjør det mulig å realisere helglassfasader. Glassfasader har lenge vært beundret og verdsatt, og derfor etterspør stadig flere moderne eneboligprosjekter denne typen glassfasader. Glasssystemer velges først og fremst på grunn av deres moderne utseende, funksjonalitet og de parametrene som skal oppnås. Moderne aluminiumsfasader kan utformes slik at de oppfyller alle prosjektets behov. Enten det dreier seg om et hotell, en bank eller en enebolig, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine designbehov.

1 6
3 7
Bruk av glassfasader

Våre glassfasader og aluminiumsfasader er ikke bare moderne løsninger for vegger og fasader på bygninger. De kan også brukes til å lyse opp rom. Med disse bruksområdene kan vi skape lyse rom på arbeidsplassen. Et annet bruksområde for glassfasader er vinterhager. Et sted der du kan tilbringe tid på kalde dager eller skape et sted der de ansatte kan slappe av.