Portfenetr

Easy Glass View

Skjult system "ZET"

Utenpåliggende (Rotule)

290893002 1093700831555102 5690850708982149536 n
BALKONGER OG FRANSKE VINDUER

De er laget av sikkerhetsglass, herdet og laminert esg/vsg-glass i en farge som passer kunden. Franske balkonger er en fasjonabel og elegant beskyttelse for balkongdører uten tap av utvendig lys. De kjennetegnes av materialer av høy kvalitet, presis utførelse og moderne design. De er en praktisk, moderne og interessant detalj som passer til nesten alle typer bygninger. Balkongen vår er ideell for stuen, soverommet eller kjøkkenet, og gir fantastisk lys til alle rom. Denne typen balkong gir deg en fantastisk utsikt og ubegrenset dagslys. Takket være denne eksponeringen blir rommet lyst opp i lang tid og varmes opp av naturlig solenergi.

Franske balkonger er delt inn i tre grupper:

Fransk balkong - Portfenetr

Vanligvis monteres det franske rekkverket i veggen ved hjelp av ankere. Dette medfører i sin tur inngrep i fasaden og bygningens varmeisolerende lag. Hvis dette ikke gjøres på riktig måte, kan det oppstå såkalte kuldebroer som gjør at varmen slipper ut av rommet. Feil montering kan også føre til raskere slitasje på vindusrammer, beslag og festeelementer.

Noe som igjen kan føre til skader på vinduet. I dette tilfellet skjer imidlertid monteringen før isolasjonen og fasaden monteres. Dette sikrer at varmeisolasjonsverdien ikke reduseres. For å unngå mulige feil er det imidlertid verdt å stole på erfarne fagfolk. Våre spesialister sørger for at monteringen av glassrekkverket er tilpasset vindustypen, men også veggens konstruksjon og materialet den er laget av. Det er viktig å ha de riktige innfestingene og å velge de riktige festene (skrufester for svakere materialer, hamrede fester for svakere materialer) som glassplaten skal støttes på. De bør være beskyttet mot korrosjon – galvanisert eller malt.

157405257 442914533801964 863084015008291249 n
82976780 880453925704853 322769330620071936 n
FRANSKE GLASSBALKONGER

Hvis du ønsker enkelhet og så mye dagslys som mulig, er et helt gjennomsiktig rekkverk et godt valg. Den transparente glassplaten vil være helt nøytral i forhold til fasaden og praktisk talt usynlig fra utsiden. Den vil ikke trekke blikket bort fra de arkitektoniske detaljene, men bare gli diskret inn i bakgrunnen. Men hvis vi ønsker å beholde litt privatliv, kan vi velge frostet glass, som vil gi oss komforten av å være usynlig fra utsiden, samtidig som det ikke gjør rommet mørkere eller blokkerer tilgangen til solen. Rekkverket blir da en interessant detalj som blir en dekorasjon for bygningen. Vi kan også velge tonet glass i alle farger. Denne løsningen er ideell hvis du ønsker å være original, skape variasjon i fasaden og gi bygningen et moderne preg.

En annen viktig ting å ta hensyn til når du velger en fransk glassbalkong, er kvaliteten på materialene den er laget av. Glasset vi bruker er herdet, laminert og limt i tillegg, og er derfor svært motstandsdyktig mot alle typer trykk og slag. Det er i stand til å motstå trykket fra selv svært tunge laster eller krefter av ulike slag som virker på det. Selv om glasset går i stykker, splintres det ikke i små, skarpe og farlige biter som kan skade omgivelsene. Denne typen glass brukes for eksempel i kjøretøy og i offentlige bygninger.

PORTFENET-VINDU

Enkelt forklart er en vindusdør et høyt vindu (vanligvis fra taket og helt ned til gulvet) og et balkongrekkverk. Det ligner på en balkongdør, bortsett fra at det ikke er noen balkongplate å stå på bak balkongdøren. Det er derfor det er så viktig med et rekkverk som hindrer fall, og som monteres på siden av fasaden. En porte-cochere er en attraktiv arkitektonisk detalj som gir et bredt spekter av designmuligheter. Den åpner utsikten på en vakker måte og pynter opp hele leiligheten, bygningen og fasaden. Den har vanligvis en enkel form (metallrekkverk eller glasspanel), noe som gjør at den harmonerer med enkle, klassiske blokker. Den passer perfekt i bygninger med modernistisk arkitektur og i moderne, industriell design. Den franske balkongen gjør det mulig å endre proporsjonene til hele bygningen. Den slanke formen kan brukes hvis man ønsker å få en bygning til å virke høyere.

20210331 155026

Våre prosjekter