Rekkverk i rustfritt stål med vertikal utfylling

Vertikale barrierer

Rekkverk i rustfritt stål med vertikal utfylling er en av de mest populære og hyppigst valgte modellene. Det lette rekkverket og den robuste konstruksjonen tar seg godt ut i både moderne og klassiske omgivelser. Det korrosjonsbestandige og værbestandige stålet gjør det velegnet som balkong- eller terrasserekkverk. Våre rekkverk i rustfritt stål med loddrette stenger anbefales spesielt for områder der det oppholder seg barn, da de er de tryggeste for dem. Utformingen gjør at barn ikke kan klatre på rekkverkene, noe som reduserer faren for fall fra høyden.

331301160 1625797491193953 6921610654660137731 n
22

Vertikal rørbarriere

INOX stålrekkverk med vertikale rør kan brukes som innvendige og utvendige rekkverk. Stangenes plassering gjør at de ser kortere ut enn de faktisk er, og denne typen fylling brukes ofte i lengre rekkverk. Rekkverket kan være topp- eller sidemontert, avhengig av spesifikasjonene på stedet.

23

Vertikale stolper for barriere

Fyllingen i denne rekkverksmodellen består av vertikale stolper, også kjent som stenger eller rør med liten diameter, som er formet til to horisontale rør. Ved hjelp av systemkoblinger festes alt til de vertikale stolpene. Denne fyllingen i rekkverk i rustfritt stål er også en referanse til klassiske rekkverk i tre, der fyllingen mellom stolpene var vertikale stolper. Uansett hvilke løsninger som brukes, skal hvert rekkverk som monteres i huset, på terrassen eller balkongen, passe best mulig til omgivelsene og smaken. RAPDACH tilbyr et bredt utvalg av rekkverk av topp kvalitet som kan monteres i alle stålrekkverkssystemer. Vi oppfordrer deg til å ta en titt på hele sortimentet vårt.

3

Rekkverk på firkantede stolper

Firkantede stolper er et alternativ til de runde variantene. De er laget av rustfritt stål, noe som sikrer holdbarhet og brukbarhet i mange år. De kjennetegnes av sin unike design, eleganse, ripebestandighet og høye værbestandighet. Rekkverk på firkantede stolper passer perfekt sammen med glass- eller treelementer. Takket være formen passer stolpene våre perfekt til moderne og elegante rom. Uansett hvilke rekkverksstolper du velger, er det viktig å tenke på hvordan de skal monteres. Avhengig av hvor de skal monteres, må du velge modeller med passende skruehull for montering.

Barriere på runde stolper

Det åpne stolperekkverket er et ideelt alternativ for moderne interiør som krever stilige løsninger. Denne modellen gir et originalt og samtidig minimalistisk uttrykk til interiøret i huset, trappen, mesaninen eller balkongen. Vi monterer også rekkverk på stolper på utsiden og i kontorbygg og boligblokker. En stor fordel med dette produktet er at det kan konfigureres i alle dimensjoner, og at man kan velge mellom et bredt spekter av RAL-farger. Vi kan pulverlakkere hvert enkelt element for å skape et unikt rekkverk.