Franske vinduer Utenpåliggende

Et komplett fransk vindu på sprosser er en ideell løsning for moderne offentlige bygninger, kontorbygg, hoteller og boliger. Det franske vinduet er en moteriktig og elegant beskyttelse av balkongdører uten å miste utvendig lys. De kjennetegnes av materialer av høy kvalitet, presis utførelse og moderne design. De er en praktisk, moderne og interessant detalj som passer til nesten alle typer bygninger, enten det er en enebolig, en boligblokk eller en bygård. Våre balkonger er ideelle for stuen, soverommet eller kjøkkenet, og gir fantastisk lys til alle rom.

102
104

Glassbalkonger på takterrasser

De er laget helt i glass og fremhever moderne innredninger på en perfekt måte, tilfører letthet til bygningens eksteriør, begrenser ikke lyset og gir inntrykk av luksus.

Rotulas er skruer som skrues inn i siden av en trapp eller i gulvet på en terrasse eller balkong og gir et svært moderne preg. De kan enkelt tilpasses alle typer konstruksjoner.

Vi gjentar ikke løsningene våre, vi streber etter å gjøre hvert produkt originalt og unikt. Vi har et team av kvalifiserte fagfolk som lager design og visualiseringer som passer dine behov og preferanser.

Denne typen balkong

gir deg fantastisk utsikt og ubegrenset dagslys. Takket være denne eksponeringen blir rommet lyst opp i lang tid og varmes opp av naturlig solenergi. Og takket være dette vil vi betale lavere varme- og strømregninger, og, enda viktigere, vi vil kunne nyte morgenkaffen eller lunsjen i vakre, naturlige omgivelser og nyte det dyrebare solskinnet.

Husk at en vakker og moderne glassbalkong også er bygningens utstillingsvindu. Den kan være en ekte pryd for ethvert hjem, kontor eller firma og samtidig være en fantastisk prikken over i-en for hele fasaden.

.

105