Glasstak på støtter

be2f2b4ff15ee31bf76d4b6d652947d9

Krav til glasstak

Inngangspartiet til en bygning som er mer enn to etasjer høy, skal være beskyttet av et baldakin eller en beskyttende arkade som er minst 1 m bredere enn dørens bredde og med et overheng eller en dybde på minst 1 m i lave bygninger og 1,5 m i høyere bygninger. Dette kravet gjelder ikke for bygninger i fengsler, varetektssentre, kriminalomsorgsinstitusjoner og ungdomshjem.
Baldakinen skal være utformet slik at den kan bære eventuelle belastninger.

Baldakin i sikkerhetsglass på støtter:

Hva er den beste måten å gi eiendommen din klasse på? Et overbygg i glass.
Vi vet hvor viktig det er med en funksjonell og moderne løsning som passer inn i moderne bygningsfasader. Derfor tilbyr vi deg den beste kvaliteten, de raskeste leveringstidene og konkurransedyktige priser på glasstak.
Baldakinene er laget av sikkerhetsglass og bæres av elementer i rustfritt stål. De er en allsidig løsning som passer til ethvert bygningsdesign. Vi inviterer deg til å samarbeide med oss!

33
20210331 155004

Glasstak på støtter

Baldakiner brukes til å dekke inn- og utganger i bygninger og andre områder.
Vi tilbyr et bredt utvalg av beslag for montering av glasstak i ulike konfigurasjoner. Den minimalistiske formen vår passer perfekt inn i moderne bygg.
Valget av passende festeanordninger avhenger av størrelsen på glassrutene og bruksområdet på bygningen.
Beslagene våre gjør det mulig å justere vinkelen på kalesjen både mot og fra fasaden, noe som øker funksjonaliteten og gjør det mulig å tilpasse kalesjen til det du ønsker.

20210331 155113