Glasstak

Daszek na listwie
Baldakin over døren

En slik kalesje er designet for å beskytte oss mot ugunstige værforhold og gjøre det enkelt å slå opp eller ned paraplyen mens vi går til bilen med tørre føtter. Det gjør også at vi trygt kan ta nøklene til hjemmet ut av ryggsekken eller vesken og beskytte døren mot regn, snø og hagl. Som produsent overvåker vi hele produksjonsprosessen, fra design til produksjon og montering. Med utgangspunkt i vår erfaring velger vi den beste typen taktekking for bygningen din, som både er trygg og holdbar. Slik at du kan nyte godt av et komfortabelt og værbestandig inngangsparti til huset eller flerfamiliehuset ditt.

Glasstak over inngangsdører

Baldakiner er en viktig del av ethvert inngangsparti. De beskytter mot vær og vind og tilfører stil til husets fasade.
Man kan montere baldakiner av ulike materialer over dører. I dag er det mest vanlig å montere tak i moderne herdet glass, som er svært estetisk tiltalende. Uansett plassering og størrelse på overbygget må det monteres på riktig måte slik at det tåler vær og vind. En glassplate er en av de mest populære formene for overbygg som beskytter inngangspartiet, og den kan monteres på sener eller konsoller. Glasstak gir inntrykk av letthet, overvelder ikke hele strukturen og gir full tilgang til sollys. Denne løsningen passer perfekt til moderne og minimalistisk design. På overflaten ser glass ut til å være et svært skjørt og ømtålig materiale. Men ved å utsette det for en passende teknologisk prosess, herding, blir det et ekstremt slitesterkt, trygt og skadebestandig materiale. VSG-laminert glass tåler de voldsomme stormene, vindkastene, de kraftige regnskurene og til og med haglbygene som forekommer i vår klimasone.

Glasstak kan ikke bare brukes over inngangen til en bygning. Et overbygg i herdet glass er også ideelt som delvis terrasseoverbygg eller som ekstra beskyttelse av en balkong. Med riktig valg, tilpasset fasaden og laget av materialer av høyeste kvalitet, vil glasstakene oppfylle sin funksjon i lang tid. Det som er viktig, er installasjonsmetoden, riktig materialvalg og de tekniske løsningene som brukes til overbygg over inngangsdører og andre steder. Når prosjektet gjennomføres, må man ta hensyn til alle kreftene som virker på en slik konstruksjon og justere alle parametere slik at det blir en holdbar konstruksjon.

De vanligste problemene under installasjonen er blant annet

  • Dårlig materialvalg;
  • Feil installerte monteringsbraketter;
  • Manglende planlegging ved montering av et glasstak over et inngangsparti.
310659742 1719315538434496 85520620611995372 n
6d5bb9f1 2f21 480f ac16 3f451be8d337
Glasstak

Det foretrukne materialet for baldakiner er glass. Uansett hvilken stil du velger for bygningen din: moderne eller klassisk, vil glasstak alltid se bra ut. Materialet er slitesterkt og værbestandig, slik at du kan ha glede av det i mange år.
Den største fordelen med glasstak er at de slipper naturlig lys inn i bygningen, samtidig som de beskytter mot regn og snø. I tillegg har en slik konstruksjon et elegant utseende som tilfører skjønnhet til ethvert rom.

Glasstak over dørene

Inngangsdøren, uansett om den fører inn til privatboligen, kontoret eller andre lokaler, bør ha et overbygg. Å beskytte i det minste det minste området foran inngangen gjør det lettere for oss å bruke den, drenerer vann og beskytter mot snøfall. En riktig valgt baldakin er ikke bare et funksjonelt tillegg, men også et arkitektonisk element som dekorerer hele fasaden. Det er ekstremt viktig at disse takene monteres på en fagmessig måte og er laget av materialer av høyeste kvalitet. Bare riktig forberedelse og utførelse av konstruksjonen garanterer lang og problemfri bruk av inngangsdørbaldakinen.

163248525 475785423471221 6026200610767904211 n

Våre prosjekter