Rekkverk i rustfritt stål med glassfylling

Rekkverk i rustfritt stål med glass

Innovative løsninger er rustfrie rekkverk med glassfylling, produsert i rustfritt stål Aisi 304 eller Aisi 316, anodisert aluminium eller pulverlakkert galvanisert karbonstål. Konstruksjonen består hovedsakelig av stolper, lameller eller spisshåndtak, såkalte rotuler, som er utstyrt med et glassfyll som er tilgjengelig i mange fargevarianter. Av hensyn til våre kunders sikkerhet og kvaliteten på glassrekkverkene våre, bruker vi ikke glass som ikke er sikkerhetsglass i produksjonen! Vi bruker herdet og smeltet eller herdet og smeltet glass, avhengig av hvilken type du velger. Rapdach tilbyr komplette løsninger for glassfylte rekkverk i rustfritt stål. Ta en titt på hele vårt utvalg av glassfylte rekkverk og velg det perfekte produktet for deg.

3 4

Rekkverk i rustfritt stål

Rekkverk i rustfritt stål er moderne, slitesterke og helt sikre bygningselementer som kjennetegnes av at de er lette, rimelige og enkle å vedlikeholde. Tilgangen på ulike konstruksjonsmodeller og et stort utvalg av fyllingstyper gir ubegrensede designmuligheter. Hvis du trenger inspirasjon, kan du ta en titt på våre realiseringer eller ringe oss, så hjelper våre spesialister deg med å velge den typen du drømmer om.

Glassrekkverk i rustfritt stål

Vi tilbyr ulike typer glassrekkverk – først og fremst til leiligheter, hus og kontorer, men også til offentlige bygninger som skoler, kontorer og idrettshaller. Vi lager utvendige og innvendige rekkverk, og for hver bestilling utarbeider vi prosjekter og visualiseringer, og vi kan montere balkongrekkverk, trapperekkverk og mye annet etter kundens ønske. Takket være oss kan rekkverk bli en ekte pryd for bygninger og rom. Vi tar mål og lager designet på stedet – du bestemmer selv hvilket rekkverk som passer deg best. Hvis du ikke har noen idé til et originalt rekkverk, kan du bruke ferdige design eller vår inspirasjon. Vi kommer også med forslag til hvordan du kan tilpasse rekkverkets design til det øvrige rommet, slik at det danner en helhet. Vi fokuserer på fantasifulle, ukonvensjonelle løsninger som gir et sted en unik karakter.

De er enkle å rengjøre og vedlikeholde, og de er korrosjonsbestandige – de er ikke utsatt for ugunstige effekter av tid eller værforhold (regn, snø, luftforurensning). De er laget av rustfritt stål av topp kvalitet (ASIS 304) og syrefast stål (ASIS 316), enten polert (lett å rengjøre) eller matt (litt mindre praktisk, da de er mer utsatt for riper).

2 2