Skyvesystemer

Ultraglide

Det er et svært varmeisolert system for konstruksjon av skyve- eller heve- og skyvekonstruksjoner. Ultraglide skyvekonstruksjoner er utviklet for bruk i boliger. Systemet er tilpasset de nyeste kravene til varmeisolasjon, estetikk og sikkerhet (tilgjengelige alternativer: UG – lavterskelversjon og UG – 90° vinklet løsning)..

Takket være systemets parametere er det mulig å designe konstruksjoner med svært store enkeltfløydimensjoner: de maksimale dimensjonene for konstruksjoner som er mulige med dette systemet er: fløyhøyde Hs=3300 mm og fløybredde Hb=3500 mm. Ultraglide gjør det mulig å konstruere store, men svært stabile skyvevinduer og -dører med en maksimal vekt på 250 kg for skyvealternativet og 400 kg for heve-skyvealternativet.

Konstruksjon: Ramme: 3-, 5- og 7-kammersystem.
Mulige kombinasjoner av to-, tre- og firekammersystemer.
Profilene er egnet for montering av et bredt utvalg av manuelle og automatiske låsebeslag som er tilgjengelige på markedet.

FLYER-ULTRAGLIDE

Mulighet for bruk av ulike typer fyllinger (enkelt- eller dobbeltglass),
Systemet er tilpasset de nyeste kravene til varmeisolasjon: Systemet bruker en 22 mm og 28 mm bred termisk skillevegg beriket med glassfiber, termiske innlegg og underglassinnlegg som forbedrer seksjonens varmeisolasjon.

Systemet gjør det mulig å bygge store glassflater som gir utmerket innvendig belysning og gjør det enklere å plassere dem, samtidig som konstruksjonens stabilitet, funksjonalitet og letthet opprettholdes.
Bredt utvalg av farger – RAL-paletten (Qualicoat 1518), strukturfarger, trelignende farger Aliplast Wood Colour Effect (Qualideco PL-0001), anodisert (Qualanod 1808), tofarget

5 1

Ultraglide – alternativ med lav terskel

Systemet kjennetegnes ikke bare av sin funksjonalitet, men tilbyr også økonomiske og estetisk tiltalende arkitektoniske løsninger. Den moderne designen og bruken av Ultraglide løfte- og skyvebeslag med lav terskel sørger for komfortabel bruk, forbedret brukeropplevelse og elegant design.

Modellen med lav terskel er en løsning for å forbedre tilgjengeligheten i bygninger for funksjonshemmede – alternativet med lav terskel forhindrer spalten mellom dør og gulv.Lar terskelen være i flukt med gulvet.

Ultraglide brosjyre – alternativ med lav terskel

3 1

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁGŁĘBOKOŚĆ OŚCIEŻNICYGŁĘBOKOŚĆ SKRZYDŁAGRUBOŚĆ SZKLENIACIĘŻAR SKRZYDŁATYP DRZWI
UG-opcja niski prógaluminium/materiał izolacyjny153 - 239 (mm) 67 mmskrzydło 14-52 mm< 400 kgpodnoszono-przesuwne

Ultraglide – en vinklet løsning

Det er en løsning for store hjørneinnglassinger
Systemet er ideelt for næringsbygg og private bygninger med behov for åpne områder som terrasser, verandaer, vinterhager og uteplasser.
Når døren åpnes, flyttes forbindelsesstolpen mellom rammene, slik at hele hjørnet av rommet forblir åpent, uten noen strukturell stolpe som deler rommet. Ved mindre glassfelt øker den skyvbare hjørnestolpen lysinnslippet, noe som gjør kommunikasjonen mye enklere.
Maksimal rammevekt 400 kg
Den minste bevegelige stolpen som er tilgjengelig på markedet (168,5 mm x 168,5 mm)
Karm med to og tre spor
Mulige designkombinasjoner: 4, 6, 12 elementer

BROSJYRE UG VINKEL LØSNING

6 1

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁGŁĘBOKOŚĆ OŚCIEŻNICYGŁĘBOKOŚĆ SKRZYDŁAGRUBOŚĆ SZKLENIACIĘŻAR SKRZYDŁATYP DRZWI
UG rozwiązanie kątowe 90°aluminium/materiał izolacyjny153 - 239 (mm)67 mmskrzydło 14 - 52 mm< 400 kgprzesuwne, podnoszono-przesuwne
7 1

Ultraglide THERMO

Et svært varmeisolert system for konstruksjon av skyve- eller heve-skyve-konstruksjoner. Ultraglide THERMO gjør det mulig å konstruere store og stabile skyvevinduer og -dører med en maksimal rammevekt på opptil 440 kg for skyvevarianten og 400 kg for heve-skyvevarianten. Systemet er utviklet for bruk i boligbygg, hovedsakelig individuelle og offentlige bygninger. Profilene i UG Thermo-systemet er tilpasset montering av et bredt utvalg av manuelle og automatiske låsebeslag på markedet.
Mulighet for å bruke ulike typer fyllinger (enkelt- eller dobbeltglass).

ULOTKA UG THERMO

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁGŁĘBOKOŚĆ OŚCIEŻNICYGŁĘBOKOŚĆ SKRZYDŁAGRUBOŚĆ SZKLENIACIĘŻAR SKRZYDŁA
UG Thermoaluminium/poliamid173 - 269 (mm)77 mm18 - 59 mm< 400kg

Monorail

Det er et skyve- og heve- og skyvesystem. Maksimal rammevekt er 400 kg. Monorail har en enkeltsporet ramme. Mulige kombinasjoner av konstruksjon: 2-elements (ramme + fast), 3-elements (ramme + fast + ramme), 4-elements (2 rammer + 2 faste).
Mulighet for glass fra utsiden, noe som gjør det mulig å bruke store, tunge fyllinger.

Ulotka Monorail

8 1

Produktspesifikasjoner

SYSTEMMATERIAŁGŁĘBOKOŚĆ OŚCIEŻNICYGŁĘBOKOŚĆ SKRZYDŁAGRUBOŚĆ SZKLENIAAKUSTYKACIĘŻAR SKRZYDŁATYP DRZWI
MONORAILaluminium/materiał izolacyjny176 mm67 mmskrzydło 14-52 mm / fix 12-72 mm43 (-2, -6) dB< 400 kgprzesuwne, podnoszono-przesuwne