Levering og montering av rekkverk i Rapdach

xmontaz.jpg.pagespeed.ic .yKkTgTHa

Rekkverk, rekkverk, skyvedører, glasstak eller franske vinduer som du kjøper hos oss, blir levert til den adressen du har oppgitt. Raskt, trygt og så komfortabelt og billig som mulig.

Ettersom vi prøver å tilnærme oss hver enkelt kunde individuelt, har vi ingen fast prisliste for denne tjenesten. Hver bestilling er forskjellig, så leveringskostnadene varierer også.

Alt avhenger av størrelsen på lasten (f.eks. lengden på rørene vi transporterer), vekten på varene, volumet på de transporterte produktene, samt lengden på ruten vi må tilbakelegge. Når vi tar hensyn til alle disse parametrene, kan vi spesifisere leveringskostnadene i detalj (vanligvis varierer de fra 300 PLN til 500 PLN). Vi vet og forstår at ingen liker å bli overrasket av uforutsette utgifter (vi liker det heller ikke selv), og derfor gjør vi en vurdering av transportkostnadene helt i begynnelsen av samarbeidet. Hvis vi transporterer glasselementer, legger vi alltid til 150 PLN for et pallestativ, som sikrer at varene når frem til kunden uskadet og intakt.

Montering av rekkverk
RAPDACH tilbyr ikke bare transport, men også muligheten til å montere de innkjøpte produktene hjemme hos kunden eller i bedriften. Det lønner seg å stole på oss, for vi har erfarne fagfolk som kjenner bransjens hemmeligheter til fingerspissene. Hvis du bestemmer deg for å få hjelp til montering, vil vi også fastsette kostnadene individuelt, avhengig av bestillingen.

Før du legger inn en bestilling eller har spørsmål om tilbudet vårt – ta kontakt med en av våre ansatte via ONLINE-chatten i butikken eller ring direkte på telefonnummeret.
+48 504 877 885
+48 888 444 517
kontakt@rapdach.pl

Rapdach Sp. Z O.O
Ptaszkowa 957
33-333 Ptaszkowa
Tel: +48 888 444 517