Glasstrapp

cc01b9d504165a7d9b3430564207cafe3

Glasstrapp

Slike trapper kan virke skjøre og forgjengelige, men moderne produksjonsteknologi og hensiktsmessig konstruksjon har gjort glasstrapper slitesterke og holdbare. Det slående utseendet gjør at de blir stadig vanligere i hjemmene våre.

Til tross for den høye vekten virker glasstrapper visuelt lette. De gjør rommene romsligere og hindrer ikke dagslyset. Til tross for utseendet er de holdbare og helt trygge – hvis vi skulle komme til å skade dem, splintres glassrutene i stumpe fragmenter som ikke skader, og takket være lamineringen med PVB-film holder glassrutene seg på plass.

Trappekonstruksjon i glass

Hvis du er på utkikk etter en måte å få rommet ditt til å se mer åpent og luftig ut, er glasstrapper den perfekte løsningen.

Vi monterer dem på en spesiell metallkonstruksjon som er laget av rustfritt stål. Konstruksjonselementene kan være matte, og i så fall er metallet børstet. De kan være blanke, og i så fall er de polerte. Du kan også velge pulverlakkert rustfritt stål. Hvilken farge du velger, avhenger av designet eller dine egne preferanser. Glasstrinnene kan også hvile på monteringselementer av tre som skaper et hvilket som helst antall løp. Metall- eller trekonstruksjonen kan festes direkte på veggen, noe som reduserer trappens plassbehov til et minimum.

c640e4b3ef7055d4b4c4d176f78418d0c
d3fa596121c5a613b8b8fdedf2fec8bc

Denne løsningen kalles en utkraget trapp, noe som er veldig moderne for tiden! For at glasstrinnene skal kunne bære betydelige belastninger, er det nødvendig å støtte dem lineært eller punktvis. Til dette formålet brukes ofte elastomere mellomlegg. Glasstrapper er laget av herdet glass – det er en myte at de er farlige. Faktisk er glasstrapper sterkere enn trapper av tre. Ta også gjerne en titt på glassrekkverkene våre.

Trapp i sikkerhetsglass

En glasstrapp kan være det perfekte tilskuddet til ethvert hjem, spesielt hvis du ønsker å skape et rom som er både luksuriøst og sikkert. Vi vet at du vil at hjemmet ditt skal være funksjonelt, men vi vil også at det skal være vakkert! Med en glasstrapp kan du oppnå begge disse tingene samtidig, og den kan til og med bidra til å holde deg trygg.

b prodotti 16648 relad805210fc789a4f31fcb2f46452a3b8
8896eb95d3e13bd0c344d524b1d28e46

Kantene på glasstrinnene er faset og frest av sikkerhetshensyn, og den øverste overflaten er rillet for å gjøre den sklisikker. Glasstrinnets sklisikre egenskaper oppnås også på en annen måte – ved å lage sklisikre mønstre i trappetrinnene. Disse påføres ved hjelp av silketrykk eller sandblåsing. Et gjentatt geometrisk mønster på glassrutene forbedrer sikkerheten ved bruk og øker den estetiske verdien av hele konstruksjonen.

Glasstrapper handler ikke bare om estetikk

Vi er ikke i tvil om at glasstrapper er det nye «must have». Ikke bare er de en flott måte å tilføre rommet ditt noe nytt på, de er også ergonomiske og passer inn i enhver innredningsstil.

De er nemlig laget av en stålramme, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at de skal bli for tunge eller klumpete. Du kan også tilpasse dem etter eget ønske, enten du vil ha en trapp med trinn, en rett trapp, en spiraltrapp eller en hylletrapp. Hva med noe mer unikt? Ikke noe problem!!! Våre designere kan hjelpe deg med å realisere din visjon for denne typen trapper, uansett hva det måtte være!

escada de vidro casa em winchester inglaterra pelos arquitetos do ar design 608x531 1

SE OGSÅ

Glassgulv