HVORDAN RENGJØR JEG ET REKKVERK I RUSTFRITT STÅL?

                    Rekkverk i rustfritt stål i rampelyset!

Arkitekter og interiørarkitekter velger i økende grad INOX rustfritt stål. Hvorfor det? Hovedsakelig på grunn av den utrolige motstandsdyktigheten mot tøffe værforhold og allsidigheten i bruken. Materialet bukker ikke under for korrosjon, noe som skiller det fra mange andre metaller.

Anta at du planlegger et moderne hjem eller rom. Enkelhet, minimalisme og en attraktiv pris er nøkkelen til moderne design. Det er her rekkverk i rustfritt stål kommer inn i bildet.De er det perfekte supplementet, spesielt når hagen domineres av et rikt arrangement. De overvelder ikke, men forsterker bare sjarmen i rommet.

Det er interessant å merke seg at disse rekkverkene ikke er begrenset til én stil. Selv om de gjør seg godt i moderne interiører, passer de like godt i klassiske interiører. Det finnes mange inspirerende design og former på markedet som imponerer med sin originalitet.

Og nå noe for de som elsker materialkombinasjoner: stål og glass! Denne kombinasjonen gir letthet til rekkverk, enten det er på en balkong, terrasse eller trapp. For de som er ute etter varme, kan kombinasjonen av stål og tre være en hit. Slike rekkverk er ikke bare flotte å se på, de utmerker seg også med sin holdbarhet. Det er en garanti for at de holder i mange år, selv under tøffe værforhold. Apropos det, kanskje det er på tide med en forandring i hjemmet ditt?

Zdjęcie przedstawia balustradę na schody ze stali nierdzewnej, balustrady inox

Fordeler med rekkverk i rustfritt stål:

 1. Disse rekkverkene skiller seg ut med sin ekstraordinære holdbarhet under alle værforhold..
 2. Den estetiske designen blir verdsatt i mange interiør- og eksteriørmiljøer.
  Det er svært enkelt å holde dem rene.
 3. Forbrukerne tilbys et bredt utvalg av elementer slik at alle kan skreddersy et rekkverk etter egen smak.
 4. Når det gjelder holdbarhet, fungerer disse rekkverkene uten problemer i mange år og beholder sitt opprinnelige utseende.
Balustrada na slupkach bolec fi 42 od gory porecz satynowa, Balustrady INOX

En guide til vedlikehold av rekkverk i rustfritt stål:

Når det gjelder vedlikehold av rekkverk i rustfritt stål, er det noen viktige regler du bør følge for å få glede av holdbarheten og skjønnheten i mange år fremover.

 1. Unngå sterk kjemi: Det er spesielt viktig å ikke bruke produkter som inneholder klorider. De kan påvirke strukturen negativt.
 2. Forsiktig med verktøy: Unngå å bruke skarpe børster som kan skade det skjøre beskyttelseslaget på rekkverket.
 3. Valg av egnede tiltak: Det anbefales å bruke dedikerte produkter til rengjøring av rustfritt stål. Vann kombinert med et mildt oppvaskmiddel eller såpe er også utmerket.
 4. Polering: Dette er et trinn som ikke må hoppes over. Etter hver vask er det en god idé å polere overflaten med en tørr klut for å unngå flekker.
 5. Hyppighet av pleie: Når du vurderer hvor ofte du skal vaske rekkverket, anbefales en dypere rengjøring to ganger i året. Regelmessig fjerning av støv og lett smuss anbefales imidlertid mye oftere.
 6. Vedlikehold: For å sikre at rekkverket ditt holder hele livet, er det lurt å utføre vedlikehold minst 4 ganger i året. Til dette anbefaler vi spesialproduktet RAPDACH stålrens og -konserveringsmiddel. Etter påføring av produktet er det bare å vente i 5 minutter og polere overflaten.

Med disse tipsene og regelmessig vedlikehold vil et rekkverk i rustfritt stål holde i mange år og beholde sitt vakre utseende.

Zdjęcie przedstawia Kobietę czyszczącą balustradę ze stali

Legg att eit svar