GLASSHOLDER – TAPPE

Spigot som et solid og estetisk tiltalende tilbehør!

Rekkverk i glass blir stadig mer populære innen interiørdesign, og det er det flere gode grunner til. Dette diskrete, men robuste og sikre alternativet passer inn i nesten ethvert interiør og tilfører eleganse og modernitet. En av de viktigste styrkene til glassrekkverk er at de slipper inn naturlig lys takket være spotlights. Gjennomsiktig glass lyser opp rommene på en perfekt måte og gir inntrykk av mer plass, noe som er spesielt viktig i små interiører. Rekkverkene kan også kombineres med andre materialer som aluminium, stein eller tre, noe som gir store muligheter for personlig tilpasning.
Obraz przedstawia balustradę szklaną na spigotach (uchwyt punktowy do szkła)

Spigot er et av de innovative monteringsalternativene for rekkverk som blir stadig mer populært i interiørprosjekter. Det er et feste som kombinerer estetikk, funksjonalitet og moderne design, og som gir ethvert rom en unik karakter. Ved å velge spigot som monteringsmetode oppnår vi effekten av et rammeløst rekkverk som ser ekstremt subtilt ut. Delikate systemhåndtak støtter glassrutene og skaper et inntrykk av letthet og romslighet. En perfekt løsning, spesielt i små rom der hver ekstra centimeter er viktig.

Obraz przedstawia balustradę szklaną na spigotach (uchwyt punktowy)

Noe av det som kjennetegner spigot-festet, er at glasset kan monteres uten at det må bores hull i det. Spigotens vertikale stolper holder effektivt fast glasset mellom panelene og skaper en minimalistisk og moderne effekt. Glassholderen monteres direkte på bakken ved hjelp av kjemiske ankere, noe som sikrer en robust og holdbar konstruksjon. Spigot er laget av slitesterke materialer som rustfritt stål eller syrefast stål, noe som gjør den ideell både innendørs og utendørs. Takket være de korrosjonsbeskyttende egenskapene fungerer spigot perfekt selv under tøffe værforhold.

Balustrada przedstawia zdjecie balustrady szklanej na spigotach

Kluczową zaletą uchwytów do szkła jest możliwość personalizacji. Wszystkie rodzaje mocowań można pomalować na dowolny kolor z palety RAL, co pozwala dopasować balustradę do stylu wnętrza. Dodatkowo, istnieje wybór między spigotem okrągłym a kwadratowym, dając pełną swobodę w projektowaniu.

Podsumowując, spigot to nie tylko mocowanie, to rozwiązanie, które łączy nowoczesny design z funkcjonalnością. Bezramowa balustrada, montowana dzięki spigotowi, to elegancka i solidna opcja, która nada każdemu wnętrzu niepowtarzalny charakter.

 

                                                                                       WYCEŃ SWOJĄ BALUSTRADĘ! 

Legg att eit svar